Punten pakken bij Flamingo’s

Afgelopen zondag stond de eerste officiële wedstrijd van het nieuwe jaar voor ons op het programma. We hebben alvorens deze wedstrijd niet stil gezeten; oefenpotjes tegen Zwolle en de Duitse club Münster hebben voor vertrouwen gezorgd. Onze voornemens voor het nieuwe volleybaljaar zijn dan ook duidelijk: (nog) harder trainen en meer winnen.
Om 15.30 uur was het showtime: punten pakken bij Flamingo’s!!
In een sfeervolle hal mocht Flamingo’s beginnen met serveren en dat deden zij met een hoge druk. Wij gingen hierin mee en voornamelijk Carlijn was serverend op dreef, wat meerdere keren zorgde voor een voorsprong. De eerste set werd dan ook ruimschoots gewonnen. De tweede set waren de rollen omgedraaid, Flamingo’s kwam al vroeg een paar punten voor te staan. Wij kwamen deze set weer dichtbij, maar hielden ons op het eind niet staande, wat resulteerde in setwinst voor Flamingo’s (26-24). De derde en vierde set was het hard werken en genieten: harde killbloks werden afgewisseld met reddingen van Rosita. Flamingo’s gaf zich niet zomaar over, maar toch werden deze twee sets ruim gewonnen.
Met een 3-1 winst kunnen we zeggen dat we het nieuwe jaar goed begonnen zijn. Een vechtwedstrijd, waarin iedereen nodig was. Een vermakelijke wedstrijd voor zowel het publiek als voor onszelf. Op naar Sneek zaterdag, we spelen dan in de Alternohal en hopen dat jullie ons komen aanmoedigen! Tot dan 
Groetjes Juliët

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 16 januari 2017 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *