Punten en plezier op schrikkeldag

Zaterdag 29 februari spelen, die kans krijg je niet zo vaak, we gaan ervoor! Dat is vast wat Dames 3 zich voor had genomen. Thuis tegen EVV Bultman- Hartholt Dames 1 hadden onze dames wat recht te zetten, want de uitwedstrijd was niet briljant gegaan.

De eerste set begon aarzelend en de teams gingen lange tijd gelijk op. Gaandeweg kwam de swung erin met 25-21 was de eerste punt binnen. In de tweede set liep Dames 3 gestaag uit, aantrekkelijk aanvallend spel en goed verdedigen bracht een mooie 25-14 setwinst op het scorebord. Onze dames hadden de smaak te pakken en stoomden lekker door in de derde set, voor het publiek het goed en wel door had, stond er 25-6 op de teller. Dan ligt de 4-0 binnen bereik? Helaas niets van dat.

De vierde set werd een klassiek geval van ‘scherpte weg en verlies van focus’. EVV pakte de voorsprong en bouwde die uit. Wissels door stand-in coach Bert Kemkes brachten helaas niet de ommezwaai. De dames wisten wel de draad weer op te pakken, maar waren te laat om de volle winst te pakken, 20-25. Met een 3-1 winst hebben we een leuke wedstrijd gezien. Bedankt en op naar de volgende week!

Peter den Hollander

Alle wedstrijdfoto’s zijn hier te bekijken

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 3 maart 2020 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *