Prijsstijgingen en barcommissie 

Hallo Alternoten,

Zoals jullie allemaal weten schieten de prijsstijgingen inmiddels de pan uit. Energie is voor velen al bijna niet meer te betalen en eten en drinken worden ook steeds duurder. Helaas ontkomt ook Dros Alterno hier niet aan.

We hebben de temperatuur en tijden in diverse ruimtes lager gezet om maar zoveel mogelijk gas te besparen. Ook onze inkoopprijzen op eten en drinken zijn gestegen en we hebben zolang mogelijk gewacht met reactie hierop, om te zien hoever het gaat en hoelang het zou gaan duren.

Helaas ontkomen we er niet meer aan om voor diverse consumpties de prijzen aan te passen. De prijsstijging hebben we zo klein mogelijk gehouden, om het voor iedereen betaalbaar te houden. Daarnaast hebben wij geen winstoogmerk en zijn dus flexibeler dan b.v. een restaurant of kroeg.

Met ingang van 31 oktober gaan de nieuwe prijzen in en staan dan op het elektronisch prijzenbord. Wij vragen om jullie begrip en hopen dat jullie gewoon blijven genieten van ons clubhuis.

Tijdens de ALV is het bestuur weer voltallig en we zijn nu met 8 personen. Jan Bijsterbosch was jaren voorzitter barcommissie en met zijn aantreden binnen het bestuur is deze functie overgenomen door Ruud Klessens.

De naam hebben we hierbij ook gewijzigd van “Barcommissie” naar “Clubhuiscommissie”.

Ruud is voor velen geen onbekende meer, maar onderstaand stelt hij zichzelf even voor:

Even voorstellen……..

Ruud Klessens

Hallo allen,

Mijn naam is Ruud Klessens sinds 2010  spelen mijn kinderen bij Alterno. Op dit moment spelen ze H2 (Jordy) en D10 (Anouk) Mijn vrouw, Annet, speelt bij Damestop.

Ikzelf speel geen volleybal, maar kom altijd graag kijken. Tijdens een vakantie in 2016 ben ik gevraagd door Martin Koldenhof of ik misschien wilde helpen bij bardiensten. Aangezien ik vroeger in de horeca heb gewerkt met veel plezier gaf ik aan dit zeker wilde te doen.

Mijn eerste bardienst met veel plezier gedraaid bij Alterno en al snel volgenden meerdere bardiensten. Al snel werd ik gevraagd of ik me wilde aansluiten bij de barcommissie. Ik hoefde hier niet over na te denken en zei meteen ja.

Tijdens het eerste overleg kwamen we meteen overeen dat ik de inkoop van dranken zou gaan overnemen van Marlous van Loosbroek die er mee wilde stoppen. Sinds 6 seizoenen doe ik dus de inkoop van dranken. Bardiensten(meestal D1 en H1) draai ik ook nog steeds en alles nog steeds met veel plezier.

Onlangs is Jan Bijsterbosch in het bestuur gestapt en werd er dus gezocht naar een nieuwe voorzitter barcommissie. In overleg met het bestuur ga ik deze taak overnemen. Graag wil ik dat het Alterno clubhuis een clubhuis blijft van gezelligheid en een thuis voor alle Alternoten en gasten. Hierbij kan ik alle hulp gebruiken.

Dus mocht je een idee en of voorstel hebben dan hoor ik het graag. Mailen kan naar barcie@alterno-apeldoorn.nl Ook ben ik regelmatig in de hal en altijd in voor een praatje.

Groeten  Ruud Klessens

Het bestuur is erg blij met Ruud als nieuwe voorzitter van de clubhuiscommissie en wensen hem veel succes en vooral veel plezier in deze rol. Wij zijn overtuigd dat het zeker goed gaat komen!

René Steenman

Bestuurslid facilitaire zaken vv Dros Alterno Apeldoorn 

06-24549450

facilitair@alterno-apeldoorn.nl

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 28 mei 2023 door Peter Bredenoort
Share Button