Predicaat Hofleverancier voor Coolen

Op zaterdag 5 november heeft de Apeldoorns burgemeester John Berends aan Jan Coolen het predicaat Hofleverancier verstrekt. Daarmee is Citroën Coolen één van de drie automobielbedrijven in Nederland die dit predicaat mogen voeren. Wat het lintje is voor bewoners, is het predicaat Hofleverancier voor een bedrijf. Het predicaat staat voor kwaliteit, soliditeit en continuïteit van de onderneming. Het bedrijf moet beschikken over uitzonderlijk goede dienstverlening, de beste kwaliteit leveren en uiteraard moeten de
directieleden te goeder naam en faam bekend staan en van onbesproken gedrag zijn. Met het toekennen van het predicaat Hofleverancier heeft ons Koningshuis, respect, waardering en vertrouwen in de onderneming getoond.

Het begon allemaal in 1840 aan de hoofdstraat hoek Deventerstraat als herberg “De Rode Leeuw”. Paarden werden er verzorgd en men kon er eten en drinken. Het bedrijf is de afgelopen ruim 175 jaar getransformeerd tot een ultramodern garagebedrijf dat nog steeds voorop loopt op allerlei gebied. Zo zijn onlangs 50 zonnecollectoren op het dak van het bedrijfspand geplaatst. Ook op milieugebied voldoet het aan de laatste eisen.

Begonnen als stagiair in 1989, is Jan Coolen de afgelopen 27 jaar in dit bedrijf actief. Van de Deventerstraat is het bedrijf in 2000 verhuisd naar Apeldoorn Noord en in 2002 heeft Jan het bedrijf overgenomen van de toenmalige eigenaar Fred Slenters.

Uiteraard zijn we als dames 1 bijzonder trots op onze naam- en hoofdsponsor en we willen Jan en José Coolen hartelijk feliciteren met deze uitzonderlijke benoeming.

Hans Stindt, teammanager Dames 1.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 6 november 2016 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *