Pijlen, bordjes, handgel, reserveringen, 1,5 m…..

Best druk zijn we geweest om alles in goede banen te leiden. Nu maar hopen dat het allemaal duidelijk is voor onze supporters en spelers/speelsters. Na een paar weekenden testen, wijzigingen aanbrengen, nog een keer alles doorlopen, opnieuw pijlen plakken en de route vaststellen, kon dit drukke weekend beginnen.

Complimenten

En wat hebben we veel geleerd. Over hoe het anders kan, beter kan, duidelijker kan. Maar ook, wat zijn er toch veel zaken waar je aan moet denken. En wederom wordt er een beroep gedaan op de toch al drukke vrijwilligers. En dan lees je de volleybalkrant met een dik compliment hoe wij het hebben georganiseerd. En dat doet mij deugd.

Tips?

Ik dank iedereen, supporters, spelers, zaalwacht, bardienst, officials, dat zij zich zo goed als het maar kon hebben gehouden aan de opgestelde regels. We doen het met elkaar en dat dit afgelopen weekend zo goed is gegaan, maakt mij trost. Wij gaan maandagavond met het deze zomer in het leven geroepen Coronateam de tips die we hebben gekregen, bespreken. Heb jij ook nog suggesties? Laat het weten.

Om het artikel van Rob Kruitbosch van de Volleybalkrant te lezen klikt u op de link: https://www.volleybalkrant.nl/nieuws/dames-alterno-houden-dynamo-op-gepaste-afstand/

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 27 september 2020 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *