Perfecte planning vrijwilligersbarbecue

Het was zondagmiddag allemaal of het zo had moeten zijn. De planning bleek perfect en het weer werkte ook nog eens lekker mee. Eén dag nadat de volgende stap in de versoepelingsstrategie van de regering in werking was getreden, stond namelijk het jaarlijkse bedankje van de grote groep vrijwilligers van onze vereniging op het programma. Dit jaar in een, door in achtneming van alle coronamaatregelen, strak geregisseerde uitvoering van de activiteitencommissie.

De vele aanwezigen konden, na het welkomswoordje door ceremoniemeester Monique Nijhof, eerste getuige zijn van de officiële opening van de overkapping en de daarbij behorende toespraakjes, gevolgd door de uitreiking van een koninklijke onderscheiding door burgemeester Ton Heerts aan niemand minder dan onze eigen Jan Voortman (zie elders op deze pagina).

Vanwege een van de vele maatregelen kon er dit jaar niet zelf “gebakken en gebraaid” worden, maar werd deze taak uitsteken waargenomen door een zeer talentvolle bakploeg. Bovendien hoefde er eveneens niet zelf naar de bar gewandeld te worden om het eigen natje op te halen. Ook hiervoor was gezorgd in de vorm van een heuse serveerploeg. Al met al weer een hele organisatie die ervoor zorgde dat ook deze editie weer vlekkeloos verliep. Een groot compliment is hiervoor op zijn plaats.

Toen na alle formaliteiten de vlam in de kolen ging en iedereen met elkaar weer eens lekker kon bijpraten, braken zowaar de eerste zonnestralen door het donkere wolkendek heen en werd het een lange, ouderwets gezellige en warme vrijwilligersmiddag.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 6 juni 2021 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *