Pre-Valentijnfeest intiem van start

Afgelopen zaterdag stond dan eindelijk de vuurdoop van ons nieuwe feestje op het programma: Pre-valentijn. Alle versiering was opgehangen, outfits klaar, uitnodigen verstuurd, dj en fotograaf geregeld, wij waren er klaar voor.
Het blijft dan altijd spannend of er veel mensen zullen komen. Omdat de wedstrijd van dames 1 nog even spannend wordt, laat de start van ons feestje nog even op ons wachten. Maar dan na de mooie overwinning gaan we dan toch echt van start. De muziek draait, de eerste cocktails worden geschonken en de eerste gemaskerde mensen komen uit de hal.
Al snel worden er diverse koppels ingeschreven voor de koppelrace die later op de avond gepland staat. Waarbij het opvallend is dat sommige mensen toch wel veel verschillende partners hebben. Die overigens later op de avond op miraculeuze wijze ook weer verdwenen zijn.
Het grote feest wat wij voor ogen hadden, is uiteindelijk een intiem feestje geworden. Maar voor degene die er waren was het zeker een geslaagde avond. Bij de koppelrace waren Silke en Juliet de beste en King en Queen werden Hugo en Daphne.
Wij willen iedereen bedanken die naar ons feestje is gekomen voor een gezellige avond en we hopen dat iedereen die het feestje zaterdag gemist heeft er volgend jaar wel bij is. Tot dan!
Groetjes dames 2

Bekijk hier de foto’s van Rudy

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 8 februari 2017 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *