Oudjes redden Heren 1

Het op de zevende plek staande Scylla 2 vormde zaterdagmiddag geen onoverkomelijke hindernis voor Heren 1, al moesten de “oudjes” van het team in de derde set aan de bak om setverlies te voorkomen.

Het vlaggenschip van onze vereniging won uiteindelijk in Wageningen ook wedstrijd nummer zeven en deed dat weer zonder setverlies (4-0). De eerste twee sets kon de ploeg van Lars Olav Massa het makkelijk af. De 18-25 die zowel in de openings- als in de tweede set op het scorebord prijkte, getuige hiervan.

In set drie moesten echter de “oudjes van Alterno” van de bank komen om de achterstand van 13-4 ongedaan te maken. Dat lukte. De set ging met 22-25 alsnog naar Apeldoorn.

Ook in de vierde doorgang bleef de ploeg alert om puntverlies te voorkomen en met 18-25 als setstand werd ervoor gezorgd dat de volledige vijf punten mee naar Apeldoorn gingen.

Door de winst op Scylla 2 blijft Alterno bovenaan staan in 3B. Volgende week spelen de mannen op vrijdag om 21.15 in de Alternohal tegen Xanthos, momenteel zesde.(JM)

Met dank aan Peter Bredenoort (teammanager) voor de gegevens.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 9 november 2019 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *