Opvolger voor Gert Veldhuizen

Persbericht: Het bestuur van Alterno is zeer verheugd dat er een opvolger is gevonden voor trainer Gert Veldhuizen voor Coolen Alterno Heren 1. Gert Veldhuizen heeft enige tijd geleden aangekondigd aan het einde van dit seizoen te zullen stoppen als hoofdtrainer.

Voor het nieuwe seizoen is Jeroen Monshouwer aangetrokken om het eerste herenteam, na het geslaagde debuutjaar, verder te ontwikkelen en zo ook het herenvolleybal bij Alterno naar een zo hoog mogelijk niveau te brengen.

Zowel de ambities als ook de volleybalvisie van Jeroen en Alterno passen in ieder opzicht goed bij elkaar.

Jeroen is afkomstig van Rivo Rijssen waar hij het afgelopen seizoen het eerste herenteam in de Eredivisie onder zijn hoede had. Daarvoor was hij actief als hoofdtrainer bij Taurus waar hij het eerste Damesteam naar de bovenste plaatsen van de Topdivisie wist te brengen. Jeroen kan bogen op een ruime ervaring als trainer maar ook als speler. Zijn actieve carrière sloot hij af in België waar hij vanwege een blessure de overstap maakte naar het trainersvak.

Het bestuur van Alterno is verheugd dat er op korte termijn een nieuwe hoofdtrainer is gevonden en wenst Jeroen veel plezier en succes met deze volgende uitdaging.

Einde persbericht

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 2 mei 2016 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie