Goed om te weten:

Landskampioen Dames 2014

Nationale Beker Dames 2013

Landskampioen Zitvolleybal 2012

Winnaar Jaap van Kasteel trofee
2006, 2012, 2013 & 2014

Oproep voorzitter voor ALV

Geplaatst op 4 november 2018 door Jos Mulder

Beste Alterno leden, Binnen Alterno gebeurt heel veel, dat is heel mooi, veel mensen zijn zeer betrokken bij onze club en zijn actief. Als bestuur willen we graag samen met jullie nadenken over de toekomst van onze vereniging.
“Wat is Alterno voor een vereniging en wat willen we over 5 jaar zijn?” Daniel Verbruggen zal als bestuurslid dit programma trekken. Op de ALV zal hij een toelichting geven.

Binnen de jeugdcommissie is het OFO project goed op gang aan het komen. Rob van der Dool zal op de ALV toelichten waarom dit project is opgepakt, hoe het loopt en welke resultaten verwacht worden.

Twee jaar geleden ben ik gevraagd jullie voorzitter te worden. Naast de algemene taak als voorzitter is mij gevraagd een tweetal projecten te trekken. Het eerste was om voor Dames 1 een goede toekomst te creëren met nieuwe sponsoren etc. Daarin zijn goede stappen gezet met Ronald Dros als hoofdsponsor. De sponsorcommisie is gevormd en bezig om voor de gehele vereniging sponsoren aan ons te binden.

Daarnaast is mij gevraagd om energie te steken in een mogelijke nieuwe accommodatie. Dat traject blijkt langzamer te verlopen dat ik gedacht had. Op de ALV zal ik uitleggen waar we nu staan, welke zaken worden opgepakt en hoe jullie als lid van de vereniging hier bij betrokken wordt en natuurlijk zeggenschap over heeft.

Naast deze punten komen ook de gebruikelijke zaken aan de orde die statutair nodig zijn, zoals jaarverslag etc.

Ik hoop veel van jullie te ontmoeten op de ALV.

Met vriendelijke groeten,

Jullie voorzitter Henk Wijnsma

 

Voor de agenda van de ALV klikt u HIER

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 4 november 2018 door Jos Mulder
Share Button
«
»

Laat een reactie achter