Open voorbereidingstoernooi voor de jeugd

Vorig jaar ging de 1e editie van het Apeldoorn Volleybalstad Voorbereidingstoernooi van start, op initiatief van de NeVoBo, Dros-Alterno en SV Dynamo. Dit geweldige toernooi werd georganiseerd als side-event van het EK-volleybal in september en was een groot succes!

2e editie van Apeldoorn Volleybalstad Voorbereidingstoernooi

Hierdoor hebben wij besloten om er als Dros-Alterno en SV Dynamo op zaterdag 12 en zondag 13 september een gevolg aan te geven en meer teams uit de regio uit te nodigen om aan het voorbereidingstoernooi voor jeugdteams deel te nemen.

12 & 13 september

Op zaterdag 12 en zondag 13 september zijn de speeldagen. Op één van deze twee dagen (circa 4,5 uur) word je ingedeeld om met je team te spelen. Voor alle deelnemende ploegen worden poules op een zo gelijk mogelijk niveau samengesteld. Je gaat met elkaar, door het spelen van oefenwedstrijden, je voorbereiden op het komend volleybalseizoen. In verschillende Apeldoornse sporthallen gaat dit toernooi plaatsvinden. Zodra er meer over de indeling bekend is, wordt dit met jullie gedeeld.

Hoe doe je mee?

Binnenkort ontvangen verenigingen in de regio een e-mail met een link naar een digitaal aanmeldformulier. 
Heb je de mail (nog) niet ontvangen en wil je graag mee doen, stuur dan een e-mail naar apeldoornvolleybal@svdynamo.nl. Voor een bijdrage in de kosten van de zaalhuur vragen wij € 25,- per team.
Nb. Teams van Dynamo en Alterno hoeven zich niet op deze wijze aan te melden.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 10 september 2020 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie

  • Annemieke Koster

    Hallo,
    Is het nog mogelijk een damesteam 2e klasse op te geven voor het Apeldoorn Volleybalstad voorbereidingstoernooi op te geven? Het gaat om dames 1 Ace18 met jeugdspeelsters.

    Met vriendelijke groeten,

    Annemieke Koster