Open Jeugdkampioenschappen 2019

We zijn vanuit de jeugdcie en minicie al weer druk in de weer voor de komende Open Club Kampioenschappen. De Open Club Kampioenschappen 2018/2019 zijn op de volgende dagen:
5 januari 1e ronde
23 februari halve finale
30 maart finale

Er zijn 8 teams ingeschreven voor dit kampioenschap. De volgende teams zijn ingeschreven; MA, MB, MC, CMV-meisjes, JA, JB, JC en CMV-jongens. We zijn nu bezig met de voorbereidingen voor de selectie voor deze teams. De MA, MB, MC, CMV-meisjes en CMV -jongens, die in aanmerking komen voor de Open Club-Selectietrainingen, hebben deze week daarvoor een uitnodiging ontvangen. In december zijn er 3 trainingen ter voorbereiding op dit kampioenschap.(9, 16 en 23 december)
Het zit in de planning dat de A tot en met C teams ook zullen deelnemen aan het Internationale Jeugdtoernooi bij SV Dynamo. Dit toernooi is op 27, 28 en 29 december in het Omnisport. Voor de CMV- meisjes en CMV-jongens is er bij onze eigen vereniging ook een toernooi. Dit toernooi vindt plaats op zondag 30 december. We hopen dat iedereen onze Alterno CMV meisjes en jongens komt aanmoedigen.

We wensen al onze teams heel veel succes!

Minicommissie en Jeugdcommissie

Alle informatie over het NOJK 2019 is HIER te vinden

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 16 december 2018 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *