Grote Clubactie: Helpt u mee?

Ook Alterno gaat loten verkopen met de Grote Clubactie. Help mee om onze doelen te bereiken!

Zaterdag 24 september start de Grote Clubactie. Natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar hebben we de wens om een schuifpui vanuit ons clubhuis naar buiten het terras te realiseren. Dames 1 en Heren 1 kwam met dit goede idee. Dus spaar mee en koop een lot, waarvan een groot deel van de opbrengst voor onze vereniging is.


Hoe werkt het?

Een lot kost € 3,- en van de opbrengst gaat maar liefst 80% (= € 2,40) naar onze clubkas! Met  het verkoopboekje verkoop je loten aan familie, vrienden en buren.

Zij kunnen online loten kopen met hun telefoon door jouw persoonlijke QR-code op de voorkant van het boekje te scannen. Ze komen dan direct op jouw online verkooppagina. Ook kan met pen nog een lot worden gekocht. Het verkoopboekje wordt binnenkort uitgedeeld tijdens de training. Ook krijg je op de dag  dat de verkoop begint (24 september) een mail met daarin je QR code en kun je al direct aan de slag. Houd dus je mail in de gaten! En stuur deze QR code door naar al je vrienden/familie, zodat ook zij, zelfs als ze wat verder weg wonen, een lot van jou kunnen kopen.

Kijk ook eens hier naar: https://www.clubactie.nl/lotenverkopers/


TIP
: Scan zelf ook je eigen QR-code en deel je eigen verkooplink via WhatsApp en social media met familie en vrienden.

Nieuw: Gamification! Check online jouw lotenstand en verdien badges
Dit jaar kun je inloggen op je eigen verkooppagina. Hier bekijk je jouw lotenmeter, stand in het team, gewonnen badges en je ontvangt een
e-mailnotificatie als je een lot verkoopt.

Zo log je in op je eigen online verkooppagina:
1.  Scan je persoonlijke QR-code op de voorkant van je boekje
2. Klik op ‘Mijn stand’ (rechtsboven op je online verkooppagina)
3. Vul je inlogcode in (deze staat op de QR-code sticker op je boekje)Verkoopboekje inleveren
Ben je klaar met verkopen? Gooi je boekje dan in de witte brievenbus voor in het halletje bij de Alternohal. Doe dit uiterlijk 15 november.

Win gave prijzen

Help ons doel te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen en maak kans op te gekke prijzen. Bekijk via jouw persoonlijke verkooppagina de winacties.
Ook Alterno zal de beste verkopers belonen.

Wij wensen je heel veel succes met het verkopen van loten! We gaan ervoor met z’n allen en hopen op een geweldig resultaat. Jouw inzet is goud waard!

Met vriendelijke groet,

Monique Nijhof namens de activiteitencommissie

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 15 september 2022 door Peter Bredenoort
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *