Onnodig verlies MA2

Op zaterdag 12 oktober moesten we tegen WIK Steenderen MA2, zij stonden 11e en wij 4e. Wendy was er niet om te coachen, dus stond Marjolein er alleen voor. WIK Steenderen begon met de serve, we hadden moeite om deze op te vangen. Er werden aan onze kant tijdens deze set veel servesfouten gemaakt, terwijl dit eigenlijk helemaal niet nodig was. Er werd een time-out aangevraagd door Marjolein, we moesten meer plezier gaan maken en ons eigen spel gaan spelen. Helaas, hebben we onze achterstand niet meer weten in te halen en wint WIK Steenderen deze set met 15-25.
Op naar set 2, nieuwe speelsters het veld in dus ook nieuwe energie. We gingen nek aan nek. Er werd meer enthousiasme en plezier getoond dan in de eerste set. De pass kwam goed, dus ook werden er mooie aanvallen gemaakt. De serve ging alweer stukken beter dan in de 1e set. We hadden erg last van de warmte in de zaal, we moesten maar onthouden dat de tegenstanders ook vast wel last zou hebben van de warmte. Maar ook deze set ging naar de tegenstander (23-25).
Iedereen wou minstens 1 set pakken, dus we moesten deze set echt gaan knallen. Vanaf het begin van deze set, waren we scherp. Iedereen ging voor elke bal. WIK Steenderen leek helemaal in te zakken. Wij scoorden punt naar punt. Dus we hebben deze set met veel overtuiging gewonnen (25-13).
Het stond 2-1 in sets voor WIK Steenderen. Als we deze set zouden winnen, was er nog kans op winst. We begonnen met dezelfde opstelling als in de vorige set. We begonnen goed. Maar toen kwam WIK Steenderen weer beter in het spel. We konden de pass niet meer zo goed opvangen, dus het roer werd omgegooid. We moesten heel veel energie geven door de warmte, dus 3 wissels. Nieuwe energie het veld in, hopen dat het beter zou gaan. We stonden 15-23 achter. Daniek was aan de serve en scoorde de ene na de andere bal. Toen stond het 22-24, WIK Steenderen had nog 1 punt nodig om te winnen, het was een lange rally. Veerle deed alles wat ze kon en dook om de bal te redden, ze had hem, maar verdraaide door de duik haar knie. WIK Steenderen won deze set dus met 22-25. Een vervelend einde van de wedstrijd.

Namens het hele team wensen wij Veerle heel veel beterschap!