Oktoberfest meer dan geslaagd

Na een solide en goede wedstrijd van onze mannen (én 3-0 winst), kon het feest eigenlijk al beginnen, maar eerst moesten de dames nog de punten binnen halen. Helaas is dat niet gelukt en moeten we vaststellen dat het geen beste pot was. Misschien had dit een kleine domper op de feestvreugde moeten zijn, maar nadat de muziek goed los kwam, was daar niets meer van te merken. Veel uitgedoste Alternoten leerden elkaar beter kennen, probeerden toonhoogte te houden tijdens het meezingen en her en der gingen de voetjes van de vloer. Stiekeme filmpjes werden bekeken door de Toppers. De broodjes worst en natuurlijk het bier en de wijn, vonden de weg naar de dorstige kelen. De snel ingehuurde DJ Emiel zorgde dat de sfeer er goed in bleef tot de nachtelijk uurtjes. Een spel met pingpongballetjes en rode bekers is gespeeld, waarbij veel werd gelachen. Mij is het doel ontgaan.

Het Oktoberfest mag als geslaagd beschouwd worden. En ik wil ook de heren van 1 bedanken voor het opruimen en schoonmaken van de kantine. Vele handen maken licht werk en dat bleek maar weer. Natuurlijk ook dank aan de DJ, de barbezetting en de opruimers van het laatste uur.

Tot het volgende feest, Alternoten. Dames 2 is al druk bezig met de voorbereidingen, maar de datum is al bekend: Zaterdag 4 februari 2017. Het aloude bekende NeOrCaFe moet plaatsmaken voor iets nieuws. Ik ben nieuwsgierig en zet de datum alvast in mijn nieuwe agenda.

Tussendoor hebben we nog menig ander evenement, dus houd de agenda goed in de gaten.

Monique

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 16 oktober 2016 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *