Oktoberfest : meer dan geslaagd

Met de stijgende coronacijfers, had ik zo mijn twijfels. Moest het wel doorgaan? Maar uiteindelijk is besloten het feest wel door te laten gaan. Natuurlijk onder voorwaarde van het opvolgen van alle Corona-maatregelen.

De DJ is geregeld, de aankleding hangt in het clubhuis, extra drankjes en hapjes ingeslagen,…. Jetzt geht’s los. Al om 19.00 uur. Niks mis mee, bleek later. Om 23.30 uur laatste drankje? Geen probleem. Om 23.45 uur stoppen? Ook pima.

Wat een enorm gezellig feest. En wat waren er veel Alternoten verkleed in Oktoberfest-kledij. En het allerfijnst vond ik dat er zoveel jeugdige Alternoten waren. Lekker los op de muziek, Was het aanvankelijk nog echt Oktoberfest muziek, later op de avond werd het meer nederlands- en engelstalig en werd er wederom hard mee gezonden. Wat waren we toe aan een beetje gezelligheid, bijpraten, swingen, …. En roeien in de bekende woonboot uit de Amstel. Heel de vloer zat vol met roeiers. Fantastisch om te zien.

Ook het welbekende trompetterlied zorgde ervoor dat iedereen naar de vloer ging en natuurlijk werd op het bekende minikamplied ’zo vangen cowboys indianen’ volop meegedanst, ook de oudere ‘jeugd’.

DJ Arjen van Musicsession weet de Alternoten de hele avond op de dansvloer te houden. Het was een en al lachen, dansen, gekkigheid uithalen. H2 doet het uitstekend achter de bar en zingt, danst af en toe van achter de bar even mee. Goed werk verricht, mannen!

Ook een paar mini’s en jeugdteams komen vroeg in de avond even kijken. Sommigen vinden zelf volleyballen in de hal (waar al vroeg in de avond een veld vrij was) leuker en gezelliger; de ouders bleven lekker een biertje drinken in het clubhuis. En dan onze vrienden van Bruvoc. Geweldig dat zij gezellig bleven en onderdeel waren van ons feestje.

Heren van Bruvoc

Trots op iedereen. Zonder problemen liet iedereen zijn coronapas scannen, was de laatste ronde-aankondiging geen probleem en toen het licht om 23.45 uur aan ging, stroomde het clubhuis rustig leeg. Zeer kort na 24.00 uur was alles weer rustig in en rondom de Alternohal.

Al met al, een zeer geslaagd feest. En om deze reden is al besloten dat het volgende feest ergens in februari gaat plaatsvinden (tenzij er omstandigheden zijn die dit onmogelijk maken).

Klik hier voor foto’s

Gr Monique Nijhof

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 26 oktober 2021 door Peter Bredenoort
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *