Oktoberfest: garantie voor veel gezelligheid

Dames 1 moet nog aan de wedstrijd beginnen, terwijl DJ Arjen al voorzichtig de eerste Oktoberfestmuziekjes laat horen. De dames zijn er op gebrand om zo snel mogelijk de wedstrijd af te ronden, want daarna is het feesten. De wedstrijd wordt dan ook met 3-0 gewonnen en het clubhuis loopt vol met mensen die wel zin hebben in een feestje. Het Oktoberfest, al jaren een vast moment in ons clubhuis, is een supergezellig feest.

Het plaatje wordt compleet doordat velen feestelijk verkleed zijn in dirndls en lederhose, de inrichting met biertafels de sfeer een zetje geeft, het vullen van de bierpullen en het verwarmen van de gluhwein toch echt Oktoberfest gerelateerd zijn. Kortom alle ingrediënten voor een fantastisch feest zijn er. Net als vorig jaar waren er dit keer ook weer spelers uit Brummen (Bruvoc). Vorig jaar viel het feestje enorm in de smaak, dus waarom nu dit jaar niet terugkomen? Leuk dat jullie er zijn.

Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat jullie zaterdag 15 april bij ons de laatste wedstrijd van het seizoen spelen. Dus wellicht weer een feestje. We gaan er over nadenken. 

DJ Arjen weet de muziek goed in te schatten. Lichten aan en uit. Dansen, hossen, maar ook gezellig kletsen. 

Enorm veel dank aan heren 5. Perfect bardienst gedraaid tot 22 uur en het was flink aanpoten. De dienst werd overgenomen door Marga en Marloes en daarna door Willemien en mijzelf, af en toe bijgestaan door anderen. Enorm dank aan jullie. En ook na het feest waren er diverse mensen die even hielpen met opruimen. Klasse.

DJ Arjen, superfeestje met leuke verzoeknummers heb jij gedraaid. Als ouderwets weer op de vloer gezeten om te roeien (in de virtuele woonboot). 

Activiteitencommissie M.N.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 28 mei 2023 door Peter Bredenoort
Share Button