Oefenen, oefenen, oefenen

Met de start van de nieuwe competitie in het vooruitzicht, staan er ook weer de nodige oefenwedstrijden op het programma. Dames 1 heeft de eerste oefenpot er inmiddels al weer opzitten en zal de komende weekenden ook op pad gaan om acte de presence te geven op een drietal toernooien.

De mannen van heren 1 zijn inmiddels met de trainingen begonnen en zullen het starttoernooi op 3 september gebruiken om te kijken hoe de vlag erbij hangt. Daarnaast staan er een week later een aantal bekerwedstrijden op het programma, waarin de oefenperiode kan worden afgesloten.

Dames 1 beet afgelopen weekend het spits af met een oefenwedstrijd tegen de Krekkers, die met 4-1 werd gewonnen.
Wilfried Groothuis over die wedstrijd: ,,Voor de eerste wedstrijd van het seizoen ging het goed. Aandachtspunten liggen vooral in organisatie in het veld en in de onderlinge afstemming. De basis van ons spel was echter al wel best goed voor elkaar. Na winst van de eerste drie sets werd de vierde door Krekkers gewonnen, eindstand 4-1 voor ons. Britt van der Weij, Veerle Buchwald en Lois Valenti waren nog niet aanwezig.”

Daarnaast gaat de ploeg van Wilfried Groothuis de komende weken naar toernooien bij US (27/8), Rivo ( 3/9) en Devoko (10/9) om optimaal voorbereid te zijn voor de competitiestart op 17 september.

Dames 1 gaat dan op bezoek bij Set Up ’65 in Ootmarsum terwijl Heren 1 het seizoen zal beginnen in Doetinchem tegen Orion 3.

JM

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 22 augustus 2022 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *