NOJK Meisjes CMV D 2019

Zaterdag 5 januari 2019

Zaterdagmorgen vertrokken wij om 9 uur naar Houten, hier zouden wij gaan strijden om een plek in de volgende ronde.

Onze eerste wedstrijd was tegen Spivo, we begonnen sterk en wonnen de eerste set vrij gemakkelijk. Ook de tweede set werd zonder al te veel problemen gewonnen.

Wedstrijd 2 was tegen Taurus, deze wedstrijd wilden we ook graag winnen want dan zouden we eerste komen te staan in de poule. We kregen meer tegenstand dan in de eerste wedstrijd en kwamen ook achter te staan.. Na een aantal mooie servesbeurten kwamen we weer bij! Set 1 was gewonnen, nu set 2 nog.
In set 2 kwamen we weer achter te staan maar we waren vastbesloten om ook deze set binnen te slepen, dit is gelukt! En dit betekende… 1e in de poule!

Onze laatste poulewedstrijd was tegen Dinto, 1 set was voldoende om 1e te blijven staan en dus meteen geplaatst te worden voor de halve finales.
De eerste set begonnen we niet al te best, we stonden ver achter en het leek niet goed te komen. Was het stress? Waren we moe? Geen idee, maar aan het eind van de set ging de knop om en begonnen wij weer punten te scoren, aces te serveren, te blokkeren en ballen IN het veld te slaan (dit ging nog wel eens mis tijdens de andere wedstrijden). Uiteindelijk hebben we deze set toch nog gewonnen, we waren door!
Set 2 moest nog wel gespeeld worden en we waren vastberaden om ongeslagen door te gaan. De meiden het veld weer in, oplettend, goed serverend en achter alle ballen aan rennen en vliegen.
Weer winst! Dit hield in dat we ongeslagen naar de halve finale mogen!

De dag hebben we (natuurlijk) afgesloten bij de Mac.

Groetjes,
Open Club Meisjes D!

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 11 januari 2019 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *