Laatste kans dit seizoen/Nieuwste modellen Volleybalschoenen seizoen 2023-2024 met korting?

Wil jij in het nieuwe seizoen de blits maken en op dezelfde (nieuwste modellen) schoenen spelen als bijvoorbeeld de speelsters en spelers van het Nederlands team, en inmiddels al een aantal dames 1 speelsters? Inclusief gedegen (gratis) advies en met 20% korting? Dat kan nog steeds. 

Zaterdag 9 september a.s. is de 2e schoenenpasdag in onze Alternohal verzorgd door Kievit Sport in samenwerking met Voetencentrum Wender van Podotherapie Apeldoorn Dok Zuid. Wees er bij tussen 10.00-13.00 uur! Maak gebruik van het (gratis) deskundige advies en de mogelijkheid om straks tegen gereduceerd tarief op de nieuwste en mooiste volleybalschoenen te gaan spelen. 

Meld je aan middels bijgaande link. Dan kunnen Kievit Sport en Voetencentrum Wender beter inschatten met hoeveel personeel ze aanwezig zullen zijn. Maar, ook als je je niet hebt ingeschreven ben je natuurlijk van harte welkom!  

Afgelopen vrijdagavond 25 augustus was de eerste schoenenpasdag in onze Alternohal. De leden die al zijn geweest waren blij en positief verrast. 

Oorzaken van pijntjes en blessures zijn vaak het gevolg van het volleyballen op verkeerd schoeisel. Door je (gratis) te laten voorlichten en adviseren door de Podotherapeuten van Voetencentrum Wender en Kievit Sport weet je welke schoenen het beste bij jou passen. Om echt pijnvrij te kunnen volleyballen kan in sommige gevallen een op maat gemaakt zooltje in combinatie met de juiste schoen al soelaas bieden. Meten is weten! Dus, heb je fysieke klachten, laat je voorlichten! Meetapparatuur en behandelbanken staan klaar om te bepalen hoe je motoriek en voeten optimaal kunnen worden afgestemd op de juiste volleybalschoenen. Voor iedere positie is er een andere Mizuno of Asicsschoen. Of je nu brede, smalle, jonge of wat oudere voeten hebt 😉!

Jouw voordelen nog even op een rijtje als je zaterdag 9 september a.s. langs komt;

  • De nieuwste collectie Mizuno of Asics schoenen met 20% korting als je ter plekke koopt via de Webshop van Kievit Sport!
  • Die 20% korting geldt ook op accessoires als kniebeschermers, sleeves, sokken, en zelfs team NL wedstrijdshirts! 
  • Deskundig en gratis advies door podotherapeuten waardoor je de kans op het krijgen van blessures verkleint.

Namens de sponsorcommissie

Norbert v Aartrijk

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 9 september 2023 door Peter Bredenoort
Share Button