Nieuws van de jeugdcommissie

Met een klein beetje geluk kunnen we vandaag de eerste winterkampioen huldigen: JA1. Er moet dan wel eerst nog met 3-1 gewonnen worden van Scylla. Als de jongens om een uur of 5, 6 de hal binnen komen zullen we aan hun gezichten kunnen zien of het gelukt is.
Rond de herfstvakantie zijn de uitnodigingen voor de Nationale Open Club Kampioenschappen verstuurd. Gefeliciteerd voor iedereen die geselecteerd is voor dit toernooi! We hebben de trainers van onze vlaggenschepen bereid gevonden om de open clubteams van MA, MB en JA te gaan trainen en coachen. Daarnaast zien we weer veel vertrouwde gezichten bij de andere teams. De trainingen starten in december. De meeste teams doen in de kerstvakantie mee aan het driedaagse Dynamo jeugdtoernooi. Succes allemaal! Helaas heeft de NeVoBo besloten de halve finale te plannen in de voorjaarsvakantie. Wij hopen maar dat er veel creatieve oplossingen bedacht worden voor eventuele skivakanties, want het zou toch jammer zijn als we met die ronde met incomplete teams moeten spelen.
Twee weken geleden was de eerste extra training voor jongens en meisjes in de breedteteams. Lex Wassenberg en Monique van Loon hebben deze training samen verzorgd. Bedankt! De geluiden die we terug hoorden waren positief. Volgende week is de tweede training. Je kunt je nog opgeven! Mail de jeugdcommissie. De eerste twee trainingen zijn gratis. Daarna gaan we peilen hoeveel animo er is om hier mee door te gaan en kunnen we de kosten per deelnemer berekenen. Voor de oudere jongens in breedteteams start er binnenkort ook een extra training. Ook daarvoor kun je je nog steeds aanmelden.
Tot slot: we hopen vanaf 1 december een wekelijkse talenttraining te kunnen aanbieden voor jongens. Dit wordt dan een combinatietraining van jong talent uit H1(2), H3 en JA1. De training wordt verzorgd door Lars-Olav Massa (H1/2).

Rob van den Dool
Voorzitter Jeugdcommissie

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 4 december 2018 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *