Nieuws uit het bestuur

Van het bestuur van Alterno komt het bericht dat FM zich vorige week heeft teruggetrokken als bestuurslid volleybaltechnische zaken. Als voornaamste reden geven beide partijen aan dat er deze zomer, na vele discussies, een verschil van inzicht is ontstaan tussen Freek en het bestuur. Een verschil dat uiteindelijk een niet te overbruggen kloof bleek te vormen. Daarop heeft Freek besloten om met onmiddellijke ingang zijn portefeuille terug te geven aan het bestuur.

Het bestuur is hem dankbaar voor de tijd en energie die hij de afgelopen jaren in de vereniging heeft gestoken. Voorzitter Henk Wijnsma wenst te benadrukken dat zijn vertrek ten zeerste wordt betreurd. Momenteel beraadt het bestuur zich op welke wijze zijn functie de komende tijd het beste kan worden ingevuld. Daarover hopen wij u op een later tijdstip nader te kunnen informeren.

Namens het bestuur.

Jos Mulder.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 31 januari 2019 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 reacties

 • Freek,

  Al jaren jou als aanspreekpunt mogen hebben van de TC.
  Pittige issues gehad, maar altijd samen uit weten te komen.
  Wat een gemis voor de club!
  Dank voor alles…

  Groet,

  Michiel

 • Freek, we waren het persoonlijk misschien niet altijd eens met elkaar maar ik waardearde wel je matelose inzet voor de club en je ervaring en aanpak van lastige issues. Ik hoop dat het Alterno lukt om iemand te vinden die in jouw schoenen kan staan.

  Bedankt
  Wilco Bresser

 • Ik sluit me aan bij Harris.

  Bedankt voor de afgelopen jaren, Freek.

  Jos.

 • Harris Couwenberg

  hm, dat is slecht nieuws voor Alterno! dank voor je enorme inzet al die jaren Freek.

  groeten,

  Harris