AVA gaat samenwerken met ex-internationals Sparidans en van Harskamp

Sinds een jaar of 10 kunnen enthousiaste jongeren van Alterno en daarbuiten al een extra keer trainen op zondagen in de Alternohal. Komend seizoen wordt dat nog aantrekkelijker.

Dan gaat de AVA namelijk samenwerken met ex- internationals Yannick van Harskamp (36) en Dirk Sparidans (33). Ze hebben beiden een carrière als professioneel volleyballer in binnen- en buitenland gehad en trokken samen meer dan 250 keer het Oranje shirt aan en vertegenwoordigden Nederland op diverse EK’s en WK’s.

“We zijn bij Alterno blij met deze samenwerking vanwege de verdere professionaliseringsslag die we vorig jaar met de Nevobo hebben ingezet”

Suzanne Klumper, AVA-werkgroep

Inmiddels zijn ze een aantal jaar gestopt en hebben ze een nieuw doel: de jeugd inspireren en faciliteren om het beste uit zichzelf te halen. ,,We zijn bij Alterno blij met deze samenwerking vanwege de verdere professionaliseringsslag die we vorig jaar met de Nevobo hebben ingezet. Met Yannick van Harskamp en Dirk Sparidans halen we een hoop kennis en kunde in huis”, zo zegt Suzanne Klumper namens de AVA-werkgroep.

Proeftraining
We nodigen jullie uit voor de proeftraining op 18 september. Hier krijg je een gratis training van Yannick van Harskamp om de sfeer van de nieuwe AVA NJOI Academy te proeven. In totaal zijn er 15 leuke zondag trainingen waar jij je voor in kunt schrijven. Wij helpen je graag om jezelf verder te ontwikkelen!

Wanneer: op zondag 18 september 2022.
Wie: 10 t/m 18 jaar
Waar: de vertrouwde Alterno-hal in Apeldoorn, uiteraard
Tijd: 9.30- 12.00 uur
12.00- 14.30 uur (bij genoeg aanmeldingen)

Interesse? 

Meer info en aanmelden kan via www.njoilife.nl/academy

Suzanne Klumper, AVA-werkgroep

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 15 november 2023 door Peter Bredenoort
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *