Nieuwe Volleybalschoenen seizoen 2023-2024?

Volleybal is een blessure gevoelige sport. Als volleybalvereniging wil je je leden graag zoveel mogelijk laten genieten van de sport. Het is zonde om (lang) langs de kant te zitten met een blessure die mogelijk voorkomen had kunnen worden. Wij zijn altijd op zoek naar partijen die kunnen bijdragen aan het voorkomen van blessures en het welzijn van onze leden.

Kievit Sport

Volleyballen op verkeerde schoenen kan leiden tot bijvoorbeeld rug-, knie-, enkel- en voetklachten. Helemaal als je vele uren per week traint en speelt. Dros Alterno is verguld om te gaan samenwerken met onze nieuwe sponsor Kievit Sport. Zij zijn gespecialiseerd in het aanmeten van sportschoenen voor de loop, tennis en zaalsport. Kievit Sport kan er voor gaan zorgen dat je gaat volleyballen op schoenen die het beste passen bij jouw voeten, speelpositie en trainingsintensiteit. Hierdoor verklein je dan kans op blessures.

Hoe bepaal je nu welke schoen het beste bij jouw voeten past?

Kievit Sport werkt samen met Voetencentrum Wender van Podotherapie Apeldoorn Dok Zuid, de  gespecialiseerde podotherapeut uit Apeldoorn. Hun advies, in combinatie met geavanceerde en door Kievit Sport zelf ontwikkelde meettechnologie, zorgt voor de optimale voet/schoen fit.

Heb je nieuwe volleybalschoenen nodig voor het nieuwe seizoen?

Dat treft. Wij hebben met Kievit Sport een mooie afspraak weten te maken. Kievit Sport komt vrijdagavond 25 augustus a.s. en zaterdagochtend/-middag 9 september a.s. bij ons langs in de Alternohal (tijden volgen nog). Hierbij zullen ook podotherapeuten aanwezig zijn om iedereen die wil te voorzien van gratis voetscan. Koop je op één van deze dagen volleybalschoenen (nieuwste modellen Mizuno of Asics) via Kievit Sport, dan krijg je als lid maar liefst 20% korting op de advieprijs! Deze korting geldt alleen op deze dagen en is exclusief voor leden.  Geldt ook voor accessoires als sokken, kniebeschermers, sleeves etc van de merken Erima, Hummel en Mizuno.

Als je niet kunt wachten met het aanschaffen van nieuwe volleybalschoenen dan adviseren wij je dit toch te doen!

Er zijn in ieder geval 3 voordelen voor jou om volleybalschoenen op één van deze dagen aan te schaffen;

  1. Je weet zeker dat je op de nieuwste modellen Mizuno of Asics loopt;
  2. Je krijgt 20% korting op de Mizuno of Asics modellen en accesoires;
  3. En misschien wel het belangrijkste, je gaat op volleybalschoenen spelen die het beste bij jouw passen! En misschien nog wel belangrijker, minder kans op blessures.

Hou de website/facebook en groene flits de komende maanden in de gaten. We zullen hier nog vaker ruchtbaarheid aan gaan geven.

Bekijk alvast op de websites wat Kievitsport en Voetencentrum Wender voor jou kan betekenen.

PS Kievit Sport werkt ook samen met grote zaalsport verenigingen als bijvoorbeeld SV Dynamo en Apollo 8.

Sponsorcommissie

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 1 juni 2023 door Peter Bredenoort
Share Button