Nieuwe update van onze Official shoe supplier

Nieuws van onze sponsor Mizuno over de nieuwe Mizuno Wave Lightning Z6. Vele volleyballers kiezen voor de schoenen van Mizuno. Of je nu speelt op het topniveau of op een willekeurig niveau daaronder, vele volleyballers spelen op modellen zoals de Mizuno Wave Lightning en de Mizuno Wave Momentum. De Wave Lightning is toe aan een hele nieuwe editie.

Mizuno Wave Lightning Z6
De nieuwe Wave Lightning Z6 heeft een vernieuwde zool voor nog meer explosiviteit en acceleratie. Dit is het iconische model van Mizuno en al jarenlang nummer één binnen de sport. De schoen is ontwikkeld voor allround topvolleyballers en aanvallers die behoefte hebben aan een lichte en wendbare volleybalschoen die meer snelheid in de bewegingen en meer kracht in de sprongen mogelijk maakt. Voor dames verkrijgbaar in de goud-oranje kleur Cuprum.

Informatie
Mizuno Wave Lightning Z6 is verkrijgbaar bij de sportwinkels van Daka Sport, in een dames- en herenuitvoering.

Mizuno Wave Momentum
Competitieve middenaanvallers en allround spelers die behoefte hebben aan een optimale combinatie van stabiliteit en demping kiezen voor de Mizuno Wave Momentum. Deze nieuwe Hybrid Power-schoen geeft een subliem dempingsgevoel door de Wave technologie die reageert op de kleinste verandering in positie. Zo kun je nog sneller, explosiever en gemakkelijker bewegen in het veld. Voor dames verkrijgbaar in de goud-oranje kleur Cuprum.

Informatie
Mizuno Wave Momentum is verkrijgbaar bij de sportwinkels van Daka Sport, in een dames- en herenuitvoering.

Over Mizuno
Mizuno is een internationaal sportmerk opgericht in 1906 in Osaka (Japan). Het is uitgegroeid tot wereldwijde speler op het gebied van functionele sporten. Mizuno Corporation Netherlands vertegenwoordigt het merk in de Benelux waarbij de focus ligt op running, volleybal, handbal, korfbal, voetbal, judo en tennis.

Mizuno is hoofdsponsor van de TCS Amsterdam Marathon. Daarnaast is ze official shoe supplier van de Nederlandse en Belgische volleybalbond en de Nederlandse en Belgische korfbalbond. Het merk doet er alles aan om de hoogste kwaliteit sportuitrusting te ontwikkelen. Dat doet ze in samenwerking met sporters als Estavana Polman, Mikkel Hansen en Laura Dijkema.

Steeds meer sporters ontdekken de kwaliteit van Mizuno omdat het merk nooit concessies doet aan functionaliteit. In de Mizuno-filosofie leidt dit namelijk ook esthetisch altijd tot het meest geslaagde product.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 30 januari 2020 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *