Nieuwe indoorschoenen voor seizoen 2024-2025?

Exclusieve schoenen pasdag bij Alterno Apeldoorn op zaterdag 24 augustus van 9.30 tot 13.30 uur in de Alternohal. Tijdens deze ochtend/middag krijg je naast gratis schoenadvies maar liefst 20% korting op de nieuwste indoorschoenen collectie van Mizuno en Asics!

Je kunt je aanmelden via www.kievitsportpasdagen.nl. We willen je adviseren om je aan te melden, wanneer je je aanmeldt krijg je namelijk voorrang op de leden die zich niet hebben aangemeld.

Wanneer je sport kun je blessures ontwikkelen. Als vereniging willen wij de leden graag zoveel mogelijk laten genieten van de sport. Het is zonde om (lang) langs de kant te zitten met een blessure die mogelijk voorkomen had kunnen worden. Met de manier van aanmeten van schoenen door Kievit Sport hopen wij te kunnen bijdragen aan het voorkomen van blessures en het welzijn van de leden.

De best passende indoorschoen

Sporten op verkeerde schoenen kan leiden tot bijvoorbeeld rug-, knie-, enkel- en voetklachten. Helemaal als je vele uren per week traint en speelt. Door als vereniging samen te werken met Kievit Sport halen we al deze kennis naar onze eigen sporthal. Kievit Sport is gespecialiseerd in het aanmeten van sportschoenen voor de loop-, tennis- en zaalsport. Kievit Sport kan ervoor zorgen dat je gaat sporten op schoenen die het beste passen bij jouw voeten, speelpositie en trainingsintensiteit. Hierdoor verklein je dan de kans op blessures.

Hoe bepaal je nu welke schoen het beste bij jouw voeten past?

Kievit Sport werkt samen met sportpodotherapeuten van Voetencentrum Wender. De sport-podotherapeut kan aan de hand van een aantal voetmetingen goed inschatten welke blessures er op de loer liggen en welke eigenschappen je nodig bent in een schoen. De schoenspecialisten van Kievit Sport zoeken bij de gewenste eigenschappen de best passende indoorschoen.

Heb je nieuwe indoorschoenen nodig voor het nieuwe seizoen?

Wij hebben met Kievit Sport een mooie afspraak weten te maken. Kievit Sport komt bij ons langs voor gratis schoenadvies. Hierbij zullen ook podotherapeuten aanwezig zijn om iedereen die wil te voorzien van een gratis voetscreening. Koop je op deze avond indoorschoenen via Kievit Sport, dan krijg je als lid maar liefst 20% korting op de adviesprijs! Deze korting geldt alleen op deze dag en is exclusief voor leden. We zullen de nieuwste collectie schoenen van Asics en Mizuno bij ons hebben om te passen. De korting geldt ook op accessoires (bijvoorbeeld sokken, kniebeschermers en sleeves) van de merken Erima, Hummel, Stanno en Mizuno.

Er zijn in ieder geval 3 voordelen voor jou om indoorschoenen op één van deze dagen aan te schaffen:

  1. Je weet zeker dat je op de nieuwste modellen Mizuno of Asics loopt;
  2. Je krijgt 20% korting op de Mizuno of Asics modellen en accessoires;
  3. En misschien wel het belangrijkste, je gaat op indoorschoenen spelen die het beste bij jou passen! En misschien nog wel belangrijker, minder kans op blessures.

Houd de website/Facebook en WhatsApp komende maanden in de gaten. We zullen hier nog vaker ruchtbaarheid aan gaan geven.

Zien we je dan?

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 8 juli 2024 door Peter Bredenoort
Share Button