Nieuwe huurders

Zoals jullie wel weten heeft Smallsteps (v.h. het Kindercentrum) het contract voor de zomervakantie beëindigd. Dat was voor onze vereniging een behoorlijke financiële tegenvaller, omdat het Edison ook geen gebruik meer maakt van onze hal. Met genoegen kunnen we melden dat we inmiddels twee nieuwe huurders hebben in onze accommodatie.

De eerste zijn onze buren, Villa in Kleur, die van maandag t/m vrijdag gebruik gaat maken van onze BSO ruimte.Villa in Kleur is een kinderopvang organisatie die in 2010 is opgericht door Ingrid en Natasha. Zij zijn in Ede begonnen met een kinderdagverblijf en heten m.i.v. van 2016 “Villa in Kleur” en groeien lekker door. Omdat hun huidige onderkomen inmiddels te klein is geworden, zijn ze blij een ruimte te hebben gevonden naast hun eigen pand. Zo blijven de lijntjes kort.

De tweede huurders zijn nieuwkomers op sportgebied.

Twee jonge mensen, Remco Langenbach en Sanne Reinds, zijn sinds kort als zelfstandige gestart met het persoonlijk begeleiden van mensen die een “reguliere” sportschool te massaal vonden. Zij gaan gebruik maken van De Groene Kamer van maandag t/m donderdag en incidenteel de zondag.

Remco en Sanne maken zich hieronder zelf bekend bij jullie:

Wij zijn Remco & Sanne. Sinds kort zijn wij begonnen met het geven van personal training binnen onze eigen locatie Sportlokaal. Dit is gevestigd in De Groene Kamer van Alterno. Willen jullie fit blijven? Dan is het mogelijk om bij ons te komen sporten onder persoonlijke begeleiding. Wij houden rekening met de richtlijnen van het RIVM omtrent het coronavirus. Wij realiseren ons dat in deze tijd het sporten op een lager pitje staat. Desondanks kunnen wij je helpen bij het afvallen, conditie op peil houden en kracht opbouwen. Naast personal training, geven wij ook voedingsadvies, small group training, bootcamp training en sportmassages. Onze passie is dat klanten hun doelstelling samen met ons behalen.

Daarnaast verzorgd Remco sportmassage op reservering. Dus als je denkt dat het wel iets voor jezelf is, aarzel dan niet om contact met Remco op te nemen 06-24779438 .
Wij zijn er op maandag t/m donderdag tussen 17:00-21:00 uur en de zondag ochtenden tussen 08:00-12:00 uur aanwezig.

Voor Alterno leden geldt het volgende: Gratis introductie, en bij aanbreng van nieuwe leden een korting van 15% op je eerste trainingspakket.

Remco 06-24779438, Sanne 06-42443860
Hopelijk tot snel.

Met sportieve groet,
Remco Langenbach & Sanne Reinds

Bestuur Dros Alterno

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 11 november 2020 door Peter Bredenoort
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *