Nieuw trainersduo voor Heren 1

Persbericht: Volgend seizoen zal het eerste mannenteam van Alterno niet meer getraind worden door Lars Olav Massa. De 54-jarige trainer heeft onlangs te kennen gegeven na vier seizoenen bij Dros-Alterno op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. De technische commissie bedankt Lars Olav voor de afgelopen jaren en wenst hem veel succes toe in de toekomst.

Na de aankondiging van Massa is de TC van Alterno naarstig op zoek gegaan naar een opvolger. Die is gevonden binnen de eigen gelederen en de technische commissie is dan ook bijzonder verheugd te kunnen aankondigen dat Wouter Langendijk en Richard van Rijn volgend seizoen gezamenlijk verantwoordelijk zullen zijn voor het eerste mannenteam.

Met de aanstelling van Langendijk en van Rijn is er bewust niet gekozen voor een ervaren trainer van buitenaf maar voor een duo dat binnen de vereniging al heel bekend is, dit in lijn met de nieuwe weg die Alterno twee seizoenen geleden is ingeslagen.

Richard van Rijn traint en coacht momenteel het tweede mannenteam. Wouter Langendijk heeft jarenlang gespeeld in het eerste team en zal die ervaring meenemen bij het coachen van de ploeg waarvan hij zelf lange tijd deel heeft uitgemaakt, in de tweede divisie.

Met het duo Langendijk en van Rijn meent Alterno een koppel in huis te hebben dat elkaar aanvult en in staat is om het team verder te ontwikkelen in de tweede divisie. De komende maanden zullen zij allereerst bezig gaan met het
samenstellen van de selectie voor het nieuwe seizoen.

Wij wensen Wouter en Richard alle succes toe in het komende seizoen en bedanken Lars Olav voor zijn inzet in de afgelopen jaren..

Namens de TC, Mathijs Mast.

Einde persbericht

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 15 november 2023 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties

  • Alleerst wil ik Lars Olav bedanken voor zijn inzet de afgelopen jaren.
    We zullen je expertise zeker gaan missen, maar logisch dat je een keer verder gaat zoeken.
    Het nieuwe duo veel succes met de uitdaging. Maar het vertrouwen is er zeker en jullie Groene Hart zal de “jonkies” een hoop kunnen bijbrengen.

  • Lars Olav Massa

    Wouter en Richard, goed dat jullie mijn taak gaan overnemen. Ik heb daar alle vertrouwen in.