Nieuw leven in businessclub

Zoals wellicht al bij een aantal mensen bekend is heeft Alterno haar business club nieuw leven ingeblazen middels het aantreden van een nieuw Bestuur. Een paar goede bekenden van Alterno, te weten Jaap van Brummen en Onno van Andel ( van Wenz Uitvaart), hebben zich bereid gevonden om de spreekwoordelijke handschoen op te pakken en aan de slag te gaan met het verfrissen van de Alterno Business Club. Zij worden vanuit de sponsorcommissie van Alterno bijgestaan door Richard van Rijn en ook onze hoofdsponsor Ronald Dros van DROS Schoonmaakdiensten is bereid gevonden om mee te denken hierin. Zij hebben met veel succes de eerste sponsorbijeenkomst georganiseerd. Deze bijeenkomst vond in november plaats voorafgaand aan de wedstrijd van Dames 1 tegen Sliedrecht Sport. In de fraaie ruimte van de businessclub, met prachtig uitzicht op het zich warm spelende team van Eric Meijer werden in totaal zo’n zeventig gasten welkom geheten. Onder de vertrouwde en nieuwe sponsoren, bevonden zich ook een groot aantal gasten van hoofdsponsor Ronald Dros en Wenz Uitvaart Zij werden allemaal ontvangen door voorzitter Henk Wijnsma en toegesproken door Onno van Andel, die de honneurs namens de Business Club van Dros-Alterno waarnam.

Tijdens deze bijeenkomst werden er een tweetal nieuwe sponsorcontracten bekrachtigd. Onder het oog van voorzitter Wijnsma en bestuurslid commerciële zaken Daniel van Bruggen zetten Roel Brinkman namens DAKA sport …….

…..en Joost Wilkens namens Erima hun handtekening onder de overeenkomst waarmee ze zich voor de komende jaren aan de vereniging en aan het eerste damesteam verbinden. De bijeenkomst werd smakelijk afgesloten door onder het genot van de door Fresh Catering verzorgde maaltijd de onderlinge banden aan te halen en nieuwe contacten te leggen, waarna het gehele gezelschap op het speciaal voor hen gereserveerde tribunedeel naar de wedstrijd kon gaan kijken.

Daniël van Bruggen

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 17 januari 2019 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *