Nieuw inspeelshirt / schoenen 2023-2024! 

De teams voor het komende seizoen zijn al weer (voorlopig) ingedeeld. Wil je er ook in het nieuwe seizoen weer zo trots als een pauw bijlopen voorafgaand aan de wedstrijd (of tijdens trainingen), regel dan je inspeelshirt. Doe dit op tijd. Het begin van de competitie is rond half september en dat is het zo. Zorg dat je je ontwerp 3 weken voor aanvang competitie geregeld hebt (neem hiervoor contact op met de sponsorcommissie ).  Dan loop je er na de zomervakantie vanaf het begin weer spik en span bij.

Heb je nog geen Sponsor?

Begin zo snel mogelijk voor je team een sponsor of meerdere sponsoren te vinden. Denk aan ouders/ bekenden die een eigen bedrijf hebben of de werkgevers van je ouders, familie, vrienden, buren en minder vage kennissen. 

Jij loopt dan in een mooi shirt, zonder dat je dit als speler/speelster geld hoeft te kosten. En tevens steun je daarbij Dros Alterno. Via de website/clubkleding zijn standaard artikelen te bestellen bij onze clubsponsor Tempelman. Is er een sponsor of zijn er meerdere sponsoren die jouw inspeelshirt wil(len) sponsoren, neem dan contact op met de sponsorcommissie.

Zij laten je direct weten hoe je dit regelt, adviseren je hoe je sponsoren het beste op het inspeelshirt te zien zijn en wat de voorwaarden zijn om op een Dros Alterno inspeelshirt te mogen staan.

Ben je als team op zoek naar een inspeelshirt (of trainingsshirt) dan kun je vanaf nu terecht via onze website/clubkleding of ga naar Tempelman en kijk wat voor een shirt of andere artikelen je wilt voor jou team of persoonlijk een shirt, broekje, trainingspak, etcetera

Heb je voor het nieuwe seizoen nieuwe volleybal schoenen nodig wacht dan nog tot september dan komt onze nieuwe sponsor Kievitsport met een mooie actie. Lees meer hierover in onderstaand artikel.

De sponsorcommissie

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 15 juni 2023 door Peter Bredenoort
Share Button