Net niet

Zaterdag speelde MC4 in Deventer tegen Avior MC4. Het werd een hele leuke wedstrijd om te kijken. De meiden hebben van begin tot eind ontzettend hun best gedaan. De 1e set begon met een hele sterke opslagserie waardoor de meiden goed voor stonden. Avior wist zich terug te knokken door rustig en goed te blijven spelen. Bij 13-13 gelijk, begon de set eigenlijk weer opnieuw. Het bleef lang gelijk op gaan met leuk spel, goed bewegen en goed roepen. Avior wist net een gaatje te slaan en won de set met 25-22. In de 2e set neemt Avior de leiding, maar MC4 weet aan te haken. En bij 14-14 staat het weer gelijk. Daarna nemen de fouten aan beide kanten toe en de coaches gebruiken de timeouts om rust in het spel terug te krijgen. Avior weet een gaatje te slaan met 22-20 en houdt de leiding tot 25-22. In de 3e set beginnen onze meiden sterk en lopen mooi uit naar 8 punten voorsprong. Zou het ze lukken? Toch weet Avior terug te komen en onze meiden lijken moe te worden. Ze staan vaker stil en missen de bal. De tegenstander profiteert en zet 3-0 op de borden met een setwinst van 25-18.  Dan op naar de vierde set. Na een achterstand weten onze meiden goed terug te komen en met 14-14 (die stand kennen we intussen) ligt het spel weer open. Het blijft alsmaar gelijk op gaan en het wordt 22-22, en 25-25. Jammer genoeg lukt het net niet, met 27-25 pakt Avior de 4e set. Kadootjes geven liet Avior toch liever over aan Sinterklaas. MC4 jullie hebben prima gespeeld en we hebben van jullie genoten. (PH)

Wedstrijdfoto’s: Klik hier