Mooie opbrengst Serious Request

Het is zaterdag 9 December 19.00 uur. Natte sneeuw, kou, een gure wind en regen teisteren de Alternohal. De hal lijkt verlaten. Heren 1 komt aangeslagen   binnen druppelen nadat ze met 3-1 van “de gele” hebben verloren. Weinig publiek en maar afwachten of we de hal vol gaan krijgen.

Niet bepaald een podium om een avond te organiseren voor Serious Request.

Dames 2 kan zich nog niet in het feest mengen en maakt zich nerveus op voor haar eigen wedstrijd. Maar het niet aflatende enthousiasme van Heren 6 helpt ons op gang. De verloting gaat mede door deze toppers lopen. Waarvoor alsnog dank heren. Na de wedstrijd van de dames stroomt de kantine vol en het feest barst los.

Verloting, muziek, drankjes, hapjes en een hilarische veiling maken dat de avond slaagd. Na het opmaken van de balans blijkt de opbrengst €1000,- te zijn. Een prachtig resultaat .

Een bedankje voor de sponsoren die belangeloos prijzen ter beschikking hebben gesteld, het bestuur wat meedacht en meedeed, de vrijwilligers die de avond hebben georganiseerd, maar vooral de Alternoten die er wel waren en er een gezellige avond van hebben gemaakt.

Zaterdag 23 december, het weer is een stuk beter dan de 9e en de voorzitter Henk, een speelster van dames 16 en Paul bieden de cheque aan bij het “Glazen Huis”. Missie volbracht en nu maar hopen dat we veel mensn kunnen samenbrengen.

Dank jullie allemaal.

Paul ten Broeke

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 17 februari 2018 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie