Mooie afsluiter

Afgelopen zaterdag stond voor ons de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma. We wilden deze wedstrijd tegen US Amsterdam dan ook maar al te graag met een overwinning afsluiten.

We begonnen goed aan de wedstrijd en stonden door mooi gemaakte punten al vroeg in de eerste set voor. Door een aantal servefouten van ons kon US dichterbij komen en bleef het spannend. Uiteindelijk herpakten we ons en wisten we de set te winnen met 25-20.

De tweede set was bij ons de organisatie goed op orde waardoor we op voorsprong kwamen. Het werd nog even spannend na wat eigen fouten maar uiteindelijk wonnen we ook deze set met 25-23.

De derde set verliep voor ons wat moeilijker. Hier en daar werden wat onnodige fouten gemaakt waardoor US uit wist te lopen. Deze set verloren we met 20-25.

Na de verloren derde set stonden we weer scherp aan het begin van een nieuwe set. Het bleef spannend, maar na een serveserie wisten we een ruime voorsprong te pakken. Een paar mooie publiekswissels en debuten vonden plaatst en we wisten de winst van de vierde set te pakken met 25-21.

De wedstrijd werd met 3-1 gewonnen en dus een mooie afsluiter van dit mooie seizoen. Alle supporters heel erg bedankt jullie steun!

Charlot Vellener

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 9 april 2019 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *