Moghaddasian verlengt bij Alterno

Volleybalvereniging Alterno heeft het contract met Ali Moghaddasian met één seizoen verlengd. Hierdoor blijft de in Amersfoort woonachtige trainer tot einde van het seizoen 2017-2018 verantwoordelijk voor de selectie van het eerste damesteam.

De beslissing om te verlengen is tot stand gekomen in overleg met een afvaardiging van de spelersgroep, trainer,teammanagement en het bestuur.

Het bestuur van Alterno heeft de ambitie uitgesproken om met het eerste damesteam structureel een vaste plaats te veroveren in de top van de eredivisie. Continuïteit en kwaliteit zijn belangrijk om de ambities die Alterno heeft met het eerste damesteam te realiseren.

Ali Moghaddasian over zijn contractverlenging: ”Met tussenpozen maak ik al jaren deel uit van deze mooie vereniging. Een prachtige club met aantrekkingskracht voor elke volleybalster die zich op haar eigen niveau kan ontwikkelen.
Daarnaast heeft het bestuur een sportieve ambitie neergelegd die bij mij past. Daar maak ik graag onderdeel van uit”.

Het management en het bestuur van Alterno hebben de staf rondom Coolen Alterno Dames 1 nu bijna rond.

Zeer binnenkort hoopt men de naam bekend te maken van de nieuwe assistent trainer en de overige leden van de (technische)staf.

Het bestuur van Alterno spreekt haar welgemeende dank uit naar assistent trainer Marc van Baaden. Wegens zijn drukke werkzaamheden, heeft Marc aangegeven zijn contract niet te kunnen verlengen.

Het bestuur wenst Ali Moghaddasian alle succes voor het nieuwe seizoen.

Einde persbericht

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 16 april 2017 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie