MIXMIXMIX beachtoernooi senioren: wat een feest! En as donderdag weer.

Wat een opkomst! Dat overtrof de stoutste verwachting. En dan wordt het improviseren, want er zijn ‘maar’ 2 beachvelden. Door veel enthousiasme, een goede sfeer en positieve stemming wist iedereen zijn draai te vinden. Dan maar 6 beachers in het veld, met nog mensen indraaien. Af en toe een speler ‘op de bank’ om even uit te rusten en iets te drinken. Er werd super lekker gebald, mooie reddingen, het zand spatte soms hoog op. Af en toe een bal richting het schoolplein, maar de pret was top. Veel gejuich en gelach. En zo hoort het.

En toen was het afgelopen. Het werd donker. De prijsuitreiking met de hoofdprijs voor AnneBritt, een 2e plek voor Sophie en Olaf werd 3e. Een leuke beachbal voor de rest van de zomer in de pocket!

Opeens zegt iemand: volgende week weer? Tja, dat stond niet in de planning, maar het kan natuurlijk. Even een rondje langs de velden en iedereen reageert bijzonder enthousiast. Tuurlijk, wij zijn weer van de partij.

Deze 1e keer gemist?? Donderdag is het weer ‘bal’.  19.00 uur starten we op de beachvelden. Zorg dat je iets voor 19 uur aanwezig bent om je in te schrijven. Het belooft goed weer te worden, dus het wordt vast weer een prachtig MIXMIXMIX toernooi. De  dames van dames 1 gaan dit keer wel trainen in de hal, dus ik verwacht nu de heren van 1 om te komen volleyballen.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 28 juli 2020 door Peter Bredenoort
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *