Mixen bij de AVA

Een terugblik op de AVA maandagavondgroep door Paul van den Bragt. Sinds afgelopen september trainden 5 jongens en 6 meiden in de leeftijdscategorie 10-12 in sporthal Zuidbroek wekelijks van 18.00 tot 20.00 om ooit net zo goed te zijn als de dames en heren van het eerste. Wekelijks had ik de eer om deze kids, samen met mijn 2 fantastische assistentes Janneke en Angelique, aan het werk te zetten. Het mooie van deze groep was dat ze nooit aansporing nodig hadden. Vrijwel iedere training waren we compleet, iedereen was op tijd en stond iedereen in het shirt van de AVA klaar om te leren. En wat deden ze hun best. Bovenhands, onderhands, smashen, rollen, duiken, serveren. We konden het niet zo gek bedenken of de kids voerden het uit. En hoe kan je dan het beste aan je ouders laten zien hoe goed je bent geworden? Juist, door ze tijdens een mixmixmix-toernooi uit te dagen op het veld. En dus kwamen er in totaal 13 ouders, broers en zussen meedoen op maandag 14 april aan het mixmixmixtoernooi. Aan de oproep om iets
lekkers me te nemen werd ook voldaan, met de meest uiteenlopende lekkernijen zoals pannenkoeken, cakejes, koekjes en chocolade op tafel konden we starten.

Helaas konden Janneke(ziek) en Angelique(die was net geopereerd, maar ze had wel ALLES voorbereid) er niet bij zijn. Met de eenmalige hulp van Esmee(dank daarvoor) konden we toch starten en werd er op 2 velden enorm gestreden. Sommige ouders kenden de posities niet en moesten door de kinderen op de plek gezet worden, sommige ouders werden bijna omver geslagen door hun eigen kroost, maar allemaal hadden ze een glimlach op hun gezicht en her en der de nodige zweetdruppels op hun voorhoofd staan.

Na 6 mixrondes mochten de 12 besten tegen elkaar in de finale spelen. Na deze wedstrijd was het tijd om dan toch echt het eerste jaar af te sluiten.

Ik wil graag namens Angelique, Janneke en mijzelf alle kids bedanken voor hun enorme inzet. Hopelijk denken ze nog eens aan ons als ze over een paar jaar in H1 of D1 zitten! Wij hebben het enorm leuk gehad en wellicht tot volgend jaar!!!

Groeten Paul

Voor meer foto’s: klik hier

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 15 april 2014 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *