Mini’s gaan BAG2SCHOOL

Niet alleen de mini’s kunnen meedoen doen aan deze actie, u als lid van Alterno ook. Wij roepen iedereen: jeugd, senioren,  trainers, scheidsrechters, begeleiders en fanatieke opa’s en oma’s,  op om de kledingkasten nog eens goed na te kijken op overtollige spullen.

Over Bag2School
“Bag2School” is een organisatie welke kleding (dames- heren- en kinderkleding) opkoopt. Daarnaast kopen ze ook schoenen (graag per 2 vast aan elkaar), riemen, ceinturen, hoeden, handtassen, beddengoed, gordijnen en pluche speeltjes op. Voor iedere ingezamelde kilo krijgt Alterno €0,30.
Spaar jij met ons mee ?!

Denkt u bij het uitzoeken van de zomer/winterkleding aan de kledingactie van Bag2school? Bag2School is een organisatie welke kleding (dames- heren- en kinderkleding) opkoopt. Daarnaast kopen ze ook schoenen, riemen, ceinturen, hoeden, handtassen, beddengoed, gordijnen en pluche speeltjes op. Voor iedere ingezamelde kilo krijgt Alterno €0,30.

Hoe kan ik bijdragen?

Uw kind krijgt een blauwe plastic “Bag2School” zak mee naar huis. Deze zak mag gevuld worden met alle hieronder genoemde artikelen welke u niet meer gebruikt. Uiteraard mogen er ook meerdere zakken gevuld worden. Hiervoor kunt u gewone vuilniszakken gebruiken. De ingeleverde goederen zullen in totaliteit op een weegbrug worden gewogen. Wij roepen iedereen op om de kledingkasten nog eens goed na te kijken op overtollige spullen. Misschien zijn er ook opa’s, oma’s, ooms en tantes of andere mensen in de omgeving die mee willen helpen inzamelen. De zak hoeft echt niet per se gevuld te zijn met 10 kg. Alle beetjes helpen!

Inleverweek:

Van 4 t/m 9 december onder de trainingstijden in de Alternohal.

Op vrijdagmiddag 9 december komt bag2school de zakken met kleding ophalen bij de Alternohal.

Uiteraard houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen van deze actie.

Alvast hartelijk dank voor uw moeite en inzet!

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 25 november 2018 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *