Mininacht van Alterno

Zaterdag 20 oktober was het dan zover. De mininacht van Alterno kan beginnen. Na jaren weer eens een mininacht. 36 mini’s hadden zich hiervoor aangemeld. Wat een mooie opkomst en wat een leuke activiteiten op de planning met nog een leuke verrassing….
We zijn begonnen met leuke spelletjes in de zaal. Ook was het mogelijk om bij de wedstrijd van Dames 2 te kijken die op dat moment moesten spelen. Hoe leuk is het om onze dames aan te moedigen en lekker op de trommels te kunnen slaan.
Na alle activiteiten en de wedstrijd was het tijd voor een broodje hamburger met salade en wat drinken. Alle mini’s waren wel nieuwsgierig wat toch de verrassing was. En uiteindelijk was het dan zover.
Een clinic van Dames 1! Daphne en Kirsten kwamen de clinic geven. En het was een pittige clinic met veel volleybal oefeningen waar onze mini’s heel fanatiek mee bezig waren. Aan het eind van de clinic kreeg iedereen een kleinigheidje met de handtekeningen van Daphne en Kirsten erop.
De vermoeidheid sloeg al een beetje toe bij sommige mini’s. Maar de avond was nog niet klaar. Op naar onze volgende activiteit; de disco!
Lekker los dansen op de leukste muziek tot laat.
Om daarna moe maar voldaan te kunnen gaan slapen. Het was ook vrij snel heel stil in de Alternohal.
Een geslaagde mininacht voor zowel de organisatie als voor de mini’s!
Speciale dank voor de Dekamarkt voor het verzorgen van het eten voor deze mininacht.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 22 november 2018 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *