Minimiddag met jonge Picasso’s

Om 16.00 uur begint het programma voor de mini’s/ Er worden groepjes gemaakt en onder begeleiding van de helpende mini-trainers en Frans, allerlei spellen uitgevoerd. Een renwedstrijdje, een spel om de bal al spelend over het net te spelen naar elkaar, een soort teambal met de mat,… veel geren en gezellig bezig zijn met de bal.

Na bijna een uur is het tijd om wat te drinken. En daarna is het schilderen geblazen. Op de speciale spandoeken. We maken deze spandoeken voor onze minidisco van aanstaande zaterdag. Jij komt toch ook? Om 19 uur starten we.

Na het schilderen, waarbij soms niet alleen het spandoek bekliederd werd, zijn de pannenkoeken warm. Hulpmoeders en trainers lopen zich de blaren onder hun voeten, maar wat fijn dat zij hebben geholpen. Dank jullie wel!

En dan is het opruimen geblazen en voor wie wil en kan, nog even kijken naar de training in de hal, waarbij Avital zal rondlopen.

De spandoeken liggen nu te drogen en worden zaterdag opgehangen. De aankleding is nu zeker gegarandeerd. Het wordt een mooie feesthal.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 29 juni 2023 door Peter Bredenoort
Share Button