19e Dros Alterno minikamp op 7, 8 en 9 juni 2024

We zijn al weer druk bezig met de voorbereidingen voor het 19e minikamp. Wij hebben er onwijs veel zin in en kunnen niet wachten tot 7 juni. Hopelijk kunnen we weer met veel mini’s een leuk kamp organiseren!

Op de camping….

Het thema van dit jaar “Op de camping“. Dit heeft te maken met de nieuwe kamplocatie. Helaas stopt accommodatie De Wildwal in Lunteren, dus moesten wij op zoek naar een nieuwe locatie. Dit jaar gaan wij naar…… Het Mussennest in Otterlo. Wij zullen hier het weekend van 7, 8 en 9 juni verblijven. Het thema “Op de camping” heeft te maken met de slaapplekken.

Wanneer, waar en wie?

We gaan het weekend van 7, 8 en 9 juni. De aankomst- en eindtijd laten wij nog weten, dit zal vrijdag na het avondeten en zondag na de lunch zijn.

We gaan naar Het Mussennest in Otterlo, informatie over parkeren etc. volgt nog.

Minikamp is voor alle mini’s binnen Alterno, dus kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Dit is onafhankelijk van het team waarin jij speelt.

Inschrijven?

Je kunt je inschrijven via onderstaand formulier, inschrijven kan tot en met 30 april.

LET OP! We hebben minder plekken dan vorig jaar, dus wees er snel bij. VOL = VOL.

De totale kosten van dit kamp zijn € 68,- per persoon, daar zit alles bij in (Overnachtingen, eten, activiteiten en een shirt).

Sponsoren?

Zonder sponsoren geen minikamp. Wij zijn nog op zoek naar sponsoren die een bijdrage willen leveren aan ons minikamp. Ben of ken jij iemand die daarin wat zou willen betekenen, dan kun je dat in de opmerkingen (bij de inschrijving) invullen of je kunt ons even aanspreken in de Alternohal.

Wij hebben er super veel zin in en zien jullie graag in Otterlo!

Met sportieve groet,

De minikamporganisatoren en begeleiders!
Loïs Valenti en Daphne Broekhuis

Inschrijving Minikamp 2024

DD dash MM dash JJJJ
Het bedrag voor inschrijving Minikamp 2024 dient direct via iDEAL betaald te worden.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 4 april 2024 door Erwin van Amersfoort
Share Button