Mini van de week heren 1

Zaterdag 4 februari mochten wij, Yara en Mila, mini van de week zijn bij heren 1. Dit was al de tweede keer voor ons. Omdat Mila de vorige keer heel hard een bal tegen haar hoofd heeft gekregen mochten we nog een keer terugkomen. Toen we binnen kwamen mochten we meteen bij de heren in de kantine gaan zitten.


Van Lois kregen we een mini van de week shirt, die we aan deden in de kleedkamer. Helemaal in tenue spraken we af in de bestuurskamer, waar we met onze voeten op de tafel mochten. Thuis mag dat niet, dus dat vonden we wel heel cool! Van de mannen kregen we een heel mooie kaart met een foto van het team en al hun namen erop, omdat ze het zo stoer vonden dat we nog een keer durfden te komen, na wat er de vorige keer gebeurd was.

Na deze teambespreking konden we gaan warm lopen en strekken met de mannen en natuurlijk mochten ook de buikspieroefeningen en het opdrukken niet ontbreken.

Toen de mannen gingen inslaan moesten wij even op de tribune gaan zitten, omdat dat het moment was dat het de vorige keer mis ging. Aan het begin van de wedstrijd mochten we zelfs even een partijtje spelen met onze eigen mannen tegen de tegenstanders. Dat was echt heel leuk! Tijdens de wedstrijd mochten we bij de mannen langs het veld staan, het team aanmoedigen en de bidons vullen. Dankzij onze aanmoedigingen hebben ze zelfs gewonnen! Na de wedstrijd kregen we van het hele team handtekeningen op onze mooie shirts en mochten we nog met ze op de foto.

Het was echt super leuk!!!!!!!!! Wij vonden allebei het partijtje het leukste van alles. 

Yara en Mila

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 28 mei 2023 door Peter Bredenoort
Share Button