Mijn groen volleybalhart breekt…..snif.

Het valt niet mee, maar was wel te verwachten: nog steeds geen volleybal.

Ik denk dat het merendeel van jullie de persconferentie van gisteren heeft gezien. En zeker ook het merendeel had al wel verwacht dat premier Rutte niet zou zeggen dat VV Alterno weer mag volleyballen. Helaas, helaas en met pijn in ons volleybalhart, gaan we weer verder waar we staan. Ja, waar staan we eigenlijk? Vooralsnog dus nog geen volleybal, voor niemand. Geen trainingen, geen wedstrijden, geen clubhuis open,….

Maar er wordt achter de schermen hard gewerkt om toch nog wat volleybalplezier/sportplezier te gaan bieden aan onze mini’s en jeugd. De plannen worden gesmeed, er is overleg,… dus binnenkort meer over de initiatieven die nu bedacht worden.

Intussen heeft ook de Nevobo bekend gemaakt dat de door hen opgestelde scenario’s 1 voor 1 afvallen. Bekend is nu dat er geen P/D meer zal plaatsvinden, want zelfs een halve competitie spelen is qua tijd niet meer mogelijk. Mogelijk dat er nog wel wedstrijden gespeeld zullen worden dit seizoen, maar dat zal dan ook het maximale zijn. Voor meer info:

https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/2021/01/12/lockdown-verlengd-geen-p-d-seizoen-2020-2021

Het coronateam.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 13 januari 2021 door Peter Bredenoort
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *