Quinty’s eerste training

Ook bij de jeugd zijn de trainingen inmiddels weer in volle gang. Weliswaar in het zand maar dat maakt de pret er niet minder op, zeker gezien de zomerse temperaturen. Meisjes A3, dat afgelopen maandag werd getraind door Joep van den Dool en Celine Derksen kreeg Quinty Wolters, van ons mediateam, op bezoek. Zij maakte de overstap van onze buren en trainde mee bij dit team. Gelet op de ervaringen en de reacties na afloop zal het waarschijnlijk niet bij deze ene keer blijven. Quinty verzamelde een paar reacties, inclusief die van haar zelf. (JM)

Trainer Joep van den Dool: ,,Het was super leuk dat Quinty kwam meetrainen. Na ongeveer 10 á 15 minuutjes paste ze ook goed in de groep en kon ze het goed vinden met de rest. Het was leuk om te zien hoe Quinty mee kwam met de groep en natuurlijk ook heel leuk dat ze dingen gaat doen voor het mediateam. Quinty heeft wat spelniveau wel een makkelijke slag en dan bedoel ik dat het niet super aanvallend was, maar wel altijd consequent goed. En dat is ook prettig in de wedstrijden. Ze zal dan niet de topscorer zijn, maar wel een steady speler waar de rest van het team heel veel aan heeft. Haar pass was netjes. Snelheid kan ze iets aan werken, maar dat hebben er wel meer in het team. Ik vond dat Quinty qua niveau prima mee kwam met de rest.”

vlnr. Joep, Celine en Quinty (foto Quinty Wolters)

Trainster Celine Derksen sloot zich van harte bij de woorden van Joep aan: ..Ik heb eigenlijk niets toe te voegen aan het verhaal van Joep”, lachtte ze.

Quinty zelf was na afloop zeer te spreken over de training: ,,Ik vond het super leuk om te mogen meetrainen! We begonnen met een half uurtje kracht, en dat was wel even pittig na 3 maanden niks gedaan te hebben. Maar Joep heeft ons goed gemotiveerd, dus uiteindelijk ging het wel goed. In het zand werd ik gelijk betrokken bij de groep, dus dat was erg fijn. Verder ging het naar mijn mening wel goed. Er zijn natuurlijk altijd verbeterpunten, ook wat Joep zei. Maar daar kan aan gewerkt worden! Ik heb in tijden niet zo lekker getraind en kijk al uit naar volgende week!”

Heb je ook een leuke ervaring bij de trainingen of iets anders wat je met ons wilt delen? Stuur dan even een berichtje naar: info@alterno-apeldoorn.nl

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 22 juni 2020 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie