Mheenhal makeover Part II

Zo dag 2 van de Challenge Cup voorbereiding zit erop. Om 8 uur ’s ochtends verzamelen de eerste vroege vogels zich al bij de Mheenhal. De vloer is als eerste aan de beurt. Aanschuiven, passen en meten, nog eens meten en dan plakken, plakken en nog meer plakken. Vanaf half tien met hulp van Siny Pots en Govert van Stichting Topvolleybal Almelo, ontzettend bedankt! Intussen wordt er ook rondom het veld hard gewerkt. Vloerbedekking op de houten vloer, beetje stofzuigen om het stof van het eindfeest eruit te krijgen, tribunes uitschuiven en plaatsen. Afentoe tijd voor een bakkie leut en lunchen. Dan afwerken rondom, palen en net erin, reclameborden plaatsen, jurytafels inrichten, scorebord testen, vloer schoonmaken, belijning aanbrengen. De ruimte voor de besprekingen met de officials inrichten. Testje of het alarm van Accres het toch echt wel doet. En ja hoor, duurt alleen best even voordat er dan iemand is die het kan uitzetten. Maar test geslaagd. En zo vliegt de tijd en is het ineens half vijf. Verschijnt er zomaar een afvaardiging van Dames 1 met jawel een zeer welkome versnapering voor de harde werkers. De broodjes kroket verdwijnen als sneeuw voor de zon. Dames en teamstaf, bedankt voor deze hart onder de riem.

Dan begint het langzaamaan echt te worden. De supervisor en de buitenlandse scheidsrechters verschijnen in de hal. Tijd om de officiële besprekingen te doen. Via de database van de CEV worden de teams gecheckt, wedstrijdshirts bekeken en gekeurd, allerlei papieren gecontroleerd en uiteindelijk wordt alles in orde bevonden en bevestigd. Stap 1 van de formaliteiten succesvol afgerond. Morgen nog de formele keuring van het veld en de hal. En dan kunnen de dames er tegen aan.

Intussen heeft Dames 1 de training op de wedstrijdvloer gedaan. Een besloten training, maar gelukkig mochten we een paar foto’s maken. Daarna mocht Dames 2 onder leiding van Eric proeven van de Europese sfeer. Aangezien VC Sneek in eigen hal had getraind, was er ruimte voor een ander team. En dat kwam goed uit. De Alternohal was nl. deze avond bezet door Achilles. Jawel, handballers in de Alternohal. Nog niet zo  vaak vertoond. Maar toch wel het minste wat we terug konden doen, aangezien we Achilles twee avonden uit de Mheenhal hebben verjaagd. En Dames 2 heeft er een extra centre court training aan over gehouden. En zo zit rond elf uur deze dag er weer op.

Morgen nog de puntjes op de i zetten, de geluidsinstallatie van Kugel Licht&Geluid erin, buiten de hal de boel aankleden, parkeren voorbereiden en alles klaarzetten om alle toeschouwers en genodigden te ontvangen. Op naar een hopelijk geslaagd evenement en een sportieve, spannende en mooie kijkwedstrijd tussen Coolen Alterno en VC Sneek. De online kaartverkoop is inmiddels gesloten en we zitten in totaal op meer dan 600 toeschouwers. Geen kaarten besteld en toch zin om te komen? Ook dat kan, want aan de kassa is nog losse kaartverkoop. Volwassenen € 7,50 en jeugd € 5,=. Om 18.00uur gaat de hal open. De wedstrijd start om 19.30uur. Alternoten kom liefst zoveel mogelijk op de fiets, want de parkeerruimte is beperkt. Er staan parkeerwachten, dus volg aub hun aanwijzingen op. En als uitwijk kunt u ook parkeren bij Winkelcentrum De Mheen (Korianderplein). De wandelroute door het park is bewijzerd vanaf de kruising Kruizemuntstraat-Mheenlaan.

Tot morgen! HUP GROEN AAAALLLLTEEEEERRRRNNNNOOOO!!!

Het organisatieteam

Voor opbouwfoto’s van de make over: klik hier

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 26 november 2014 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *