Met punt naar Play-outs

Afgelopen zaterdag stond voor ons de laatste wedstrijd van de reguliere competitie alweer op het programma. We mochten aantreden tegen Eurosped en we hadden 1 doel. 7e worden in de reguliere competitie. Dit betekende voor ons dat we 1 puntje moesten pakken tegen Eurosped. Een moeilijke opgave maar zeker niet onhaalbaar.

Om 1 uur stapte we in de auto. Vol energie en goede moed vertrokken we richting Vroomshoop. Eenmaal daar aangekomen dacht Eric even grappig te zijn. Hij liet de meiden uitstappen in een plas met water en zetten de auto zo ver naar achter dat ze in de bagger hun tas moesten pakken. Eric maar lachen.

Half 4 waren we dan eindelijk zover. Het eerste fluitsignaal klonk in sporthal “Het Punt”. We begonnen sterk en goed. We waren enthousiast en wisten de punten te scoren. Door een service serie van Eurosped wisten we de achterstand helaas niet om te keren. De eerste set ging met 25-23 naar Eurosped.

De 2e set begon en het ging een beetje gelijk op. We wisten mooie ballen te slaan en blokkeerde veel ballen. Boven de 20 wist Eurosped en tandje bij te zetten en ook de 2e set ging naar Eurosped.

De 3e set, alles of niets. Vechten voor alles en alle energie geven die je hebt. Vechten deden we zeker en mooie punten werden er gemaakt. Dit resulteerde in een eindstand van 21-25 voor Dros- Alterno. Dit smaakte natuurlijk naar meer.
Helaas was de energie op en wisten we dit niet meer om te zetten. De 4e set ging met 25-17 naar Eurosped.

3-1 voor Eurosped, dit was voor ons een zuur resultaat aangezien Apollo met 3-1 wist te winnen van Fast Flamingo’s.
We gaan er hard voor werken om een mooi resultaat neer te zetten in de play outs. Wanneer de play outs precies plaats gaan vinden is nog niet precies duidelijk. Hou de website goed in de gaten want daar zal het op komen te staan. Wij hopen dat jullie erbij zijn!

Groetjes,
Caya van Cooten

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 11 februari 2019 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *