Met de punten naar huis

Afgelopen zaterdag hebben wij een bezoekje gebracht aan de plaatselijke volleybalclub van Huizen. Namelijk PDK onder leiding van ons allen bekend, Ali Moghadassian. Heleen was helaas nog geblesseerd, Marloes op de weg terug en Barbara was er gelukkig weer bij! Een wedstrijd om de punten en om plaats 10 op de ranglijst. We hebben met vlagen hele mooie dingen laten zien, maar af en toe kregen we ook langere series tegen. De setstanden hebben we dan ook goed afgewisseld.

Set 1 helaas verloren met 25-18. Set 2 gewonnen met 25-17. Set 3 verloren met 25-18 en set 4 gewonnen met 25-21. Tja en dan gaat het erom. Erop en erover of toch eronderdoor. Wie gaat er met de 2 punten naar huis? Wie komt er op plek 10 op de ranglijst, misschien wel 9? OH yeah!!! Dat waren wij!!! Met 15-11 hebben we de laatste set binnen gevochten. Nog steeds een afwisselend beeld, dus voor de toeschouwer een leuke pot, met veel leuke rally’s. Maar wij hebben aan het langste eind getrokken!

Op de ranglijst dus een plekje gestegen en weer een winstpartij op zak. De punten blijven nog steeds hard nodig aangezien de start van het seizoen wat minder was. Hopelijk kunnen we dit nu door blijven zetten en kunnen we de ranglijst opklimmen richting de middenmoot. Het staat ontzettend dicht bij elkaar qua punten dus er valt veel te halen!

We spelen zaterdag nog 1 wedstrijd thuis waarin we ook hopen punten te pakken, zodat we lekker de kerstvakantie in gaan! We hopen jullie dan allemaal met toeters en kerstbellen te mogen ontmoeten in de Alternohal om 17.30 uur!! Tot dan! Groetjes Dames 2.

Voorbeschouwing as. zaterdag

Zaterdag 22 december, paar daagjes voor de kerstkalkoenen geserveerd gaan worden. Toch mogen wij nog 1x aantreden in het jaar 2018 om ons van onze beste kant te laten zien. Vandaag is Laudame Financials VCN dames 1 onze tegenstander. Ze staan op een verdienstelijke middenmoot positie, plek , maar wel met 2 wedstrijden minder gespeeld. Afgelopen zondag wonnen zij nog van Peelpush die bovenin meedraait. Een tegenstander van formaat dus vandaag. Wij hebben de afgelopen 3 wedstrijden winnend af kunnen sluiten maar staan nog steeds op plek 10. Natuurlijk gaan wij vandaag voor de punten! Het liefst zoveel mogelijk, maar die gaan we niet cadeau krijgen. We zullen er hard voor moeten werken en met goed spelen en vechtlust hopen wij de punten thuis te houden en de kerstvakantie goed te starten. Barbara en Heleen kunnen ons helaas nog niet vertegenwoordigen vandaag, maar we zijn maar wat blij dat er grote talenten binnen onze club rondlopen die zo af en toe eens willen en kunnen aanhaken. Hopelijk zit de 13e man vandaag ook weer positief en enthousiast op de tribune, want die kunnen wij zeker goed gebruiken! Wij wensen jullie alvast een fijne kerst en natuurlijk een spetterend 2019 met veel mooi en enthousiast volleybal!!! AL- TER- NO!!!!! Groetjes Dames 2.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 19 december 2018 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *