Meisjes F4 KAMPIOEN!

Wat was het voor iedereen spannend op zaterdag 21 april. Met een gelijk aantal wedstrijden en punten stonden we gelijk (1e) met Blok EVC N4 2. Vandaag moesten we proberen alles te winnen, met als laatste wedstrijd op het programma tegen Blok EVC. De meiden wisten het wel spannend te maken. De eerste wedstrijd verliep de eerste set gelijk al gespannen. Met een voorsprong van 15-5 wisten ze nipt met 17-15 de 1e set te pakken. Gelukkig was de 2e set goed onder controle en wisten ze deze wedstrijd, de volledige punten te pakken.

Intussen had Blok EVC, 1 set laten liggen. Voor ons dus zaak om alles vanaf nu af te gaan winnen. Na een uur pauze hadden de meiden de smaak te pakken en waren zeer goed geconcentreerd aan de 2e wedstrijd begonnen. De 2e wedstrijd werd gewonnen. Gelijk door naar de 3e wedstrijd tegen Blok EVC N4 2. De 1e set was erg spannend en de ploegen waren aan elkaar gewaagd. Het werd een gelijke stand 15-15.

De 2e set was net zo spannend, maar de winst was voor Alterno. Met 14-10 werd de set gewonnen. Meisjes F4 is Kampioen!!! Iedereen was erg blij en in feeststemming. Na alle felicitaties, medailles, bloemen en snoep zijn we naar Apeldoorn gereden, waar we met zijn allen erg gezellig de dag hebben afgesloten met een heerlijke teamschotel en ranja.

Goed gedaan meisjes F4! Alle ouders, opa- en oma’s, tante, ooms etc. bedankt voor de aanmoedigingen en de presentjes.

Petra Zevenbergen

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 22 november 2018 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *