Meisjes C2: Eten met de sterren

Een diner om nooit te vergeten…

Een paar weken geleden kregen wij via via te horen dat er nog geen team was wat zich had aangemeld om te mogen dineren met de dames van TeamNL. Dit vonden wij gek want wie wil dit nou niet?! Wij hebben ons hierom direct opgegeven en nog geen week later kregen wij al te horen dat wij als team (Meisjes C2) met het Nederlands damesteam mochten gaan eten.

Hoe gaaf is dat!

Woensdagavond 21 september was het eindelijk zo ver.. Om 19:45 werden wij in de lobby van Hotel de Keizerskroon opgehaald. De dames van TeamNL waren er nog niet, maar wij mochten alvast plaats nemen. Na een korte uitleg over hoe de avond zou verlopen, druppelden de eerste speelsters binnen. Er werd meteen vrolijk gekletst. Vanaf beide kanten werden er meiden herkend, want ‘Wij hebben nog training gehad van Juliët Lohuis’. En hoe gaaf is het als zij jou ook nog herkent?

Tijdens een heerlijke maaltijd mochten er vragen gesteld worden aan de speelsters en geen enkele vraag was te gek. Zo werd er gevraagd wat hun favoriete muziek was, of er soms nog wel gesnoept mocht worden, maar ook wie vroeger hun volleybal-voorbeeld was. Aan het eind van de avond werden er nog heel wat handtekeningen uitgedeeld en mochten we ook nog met z’n allen op de foto.

Achteraf was er zelfs nóg meer goed nieuws. Het hele team heeft kaartjes gekregen voor de wedstrijd Nederland – Kameroen van aankomende zondag, dus dat was nog een hele leuke extra verrassing.

Al met al een hele geslaagde avond die de meiden van MC2 nooit meer zullen vergeten.

Groetjes,

Een héééél blij MC2.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 28 mei 2023 door Jos Mulder
Share Button