Meisjes B3 pakt uit

De meiden van B3 moesten zaterdag 3 december tegen Avior B2. Na een ietwat latere start vanwege een spannende wedstrijd van de MB4,  konden de meiden aantreden. De twee enthousiaste coaches van de meiden waren er helemaal klaar voor. Alleen de meiden nog niet.  De eerste twee sets liepen niet lekker. Aan de setstanden is dit trouwens niet goed te zien. (24-26 en 21-25). Zou het nog goed komen? In de derde set begonnen de meiden hun draai te vinden. En hoe, 25-11. Die is in de pocket.  De vierde set gingen ze voortvarend door. Na ver voor te staan zakte het weer wat in. Voor ieder punt moest gevochten worden.  De coach  juichte  de meiden naar een vijfde set. Wauw wat knap, twee nul achter staan en toch een vijfde set eruit slepen. Bij Avior was de speculaaskoek op. Het liep niet meer en de meiden konden gemakkelijk de vijfde set binnen halen met 15-5.

Op naar het Sinterklaasspel.  De trainer en coaches zouden ook mee doen met het spel.  Nienke en Hans konden er helaas niet bij zijn. Na eerst de maag aangevuld te hebben was het dan zover. In het begin was er veel verwarring over hoe het spel nou eigenlijk gespeeld moest worden.  De ingepakte kado’s gingen over en weer en wat waren Oscar en Andri fanatiek. Wie kon de meeste kado’s binnen harken?  Er was één kado in het bijzonder die iedereen wel heel graag in zijn of haar bezit wilden hebben. Het was zwaar en had een speciale vorm.  Wat zou daar toch in zitten? Na 50 minuten kwamen zij er eindelijk achter . Pepernotenmix in een mooi glas. Uiteindelijk was alles uitgepakt en het spel was afgelopen. Het onderhandelen kon beginnen. Want ja, wie wil er nou niet graag een plantenspuit , sokken of een herenmuts?
Wat wel opviel is dat Andri toch wel heel erg graag de make up kwast voor foundation wilde hebben.

Het team had nog een leuk vragenspel bedacht voor de trainer en coaches.
Henriëtte was stand-in voor Hans.  De kandidaten stonden met de lampjes in de aanslag en de aanvoersters  stelde de volleybalvragen.  Soms werd het antwoord al gegeven terwijl het lampje nog niet was ingedrukt.  Zullen de volleybalmannen winnen of gaat de stand-in er met de eerste prijs vandoor?
Oscar was steeds te laat met zijn lampje. Henriëtte en Andri eindigde  op een gedeelde eerste plaats en na een beslissende eindvraag had Andri gewonnen.

Andri had nog een leuke verassing. Met een mooi gedicht over de meiden, trainer en coaches kregen zij een super leuk kado en was het een leuke afsluiter van een sportieve, gezellige dag!

dsc_0234dsc_0223

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 4 december 2016 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *