MB2 op weg naar kampioenschap

Vrijdag 7 december hadden we een wedstrijd tegen Avior in Schalkhaar. Vorige keer hadden we 3-1 van ze gewonnen. Het was belangrijk deze wedstrijd te winnen, dan hadden we nog een kans op het kampioenschap. Met enthousiasme gingen we de wedstrijd in.
De eerste set verliep goed, de services en de passes liepen goed. Er waren mooie service reeksen van Renske en Dora. Deze set hebben we met 25-18 gewonnen.
De tweede set verliep in het begin wat rommelig. Maar wij hebben ons al snel weten te herpakken. Uiteindelijk hebben we de set dik gewonnen met 25-12.
De derde set begonnen we goed. Later, rond de 22-16, liep de pass wat minder en kwam de tegenstander terug. We kwamen steeds dichter bij elkaar te staan. Er kwam meer spanning in de wedstrijd. Tot ongeveer 24-25, toen we bijna gelijk kwamen te staan, ging het weer goed, de passen gingen beter en er was veel vechtlust. Uiteindelijk hebben we deze set met 30-28 gewonnen.
De laatste set ging heel goed. Er waren veel mooie service reeksen, waaronder van Mila en Anne. De bal kwam weinig terug aan onze kant. We gingen al snel richting de 25. Uiteindelijk hebben we deze set dik gewonnen met 25-11.
Tevreden gingen we naar huis met weer 5 punten in de pocket. We staan nu met 29 punten bovenaan in de poule, met 3 punten boven de nummer 2.

Geschreven voor: Esmee Kruk.

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 14 december 2018 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *