Meisjes B1 niet langs EVV

Zaterdag 25 november moest MB1 een wedstrijd in Elburg spelen tegen EVV MB1. Dit zou op voorhand een spannende wedstrijd kunnen worden. De thuiswedstrijd die de meiden moesten spelen tegen EVV was al een kraker. En dat is nog zacht uitgedrukt. Twee set s van 24-26, één van 26-28. De eerste wedstrijd eindigde in een 1-3 overwinning voor EVV. Er waren dan ook veel Alterno supporters afgereisd naar Elburg.

De meiden begonnen gespannen aan de wedstrijd. Want tja, zij stonden gedeelde eerste met EVV. Dus deze wedstrijd zou aangegeven wie eerste zou blijven in de poule. De wedstrijd ging in het begin gelijk op. Daarna werd EVV toch sterker. Zij kwamen beter aan aanvallen toe en de meiden hadden daar hun handen vol aan. Trainer/Coach Monique pepte het team op en moedige hun aan. De eerste twee sets bleven zij tot de 17 punten bij en daarna trapte EVV toch iets verder het gaspedaal in.25-19 en 25-18. De meiden bleven positief en gingen ervoor.

Op naar set drie. Zij konden goed op de aanvallen van EVV reageren met mooie reddingen. Bij deze set stonden zij steeds een paar punten voor maar EVV trok bij tot 24-24. Met een paar harde klappers van EVV konden de meiden het niet redden.26-24 is de derde set geworden.

De wedstrijd winnen ging helaas niet meer, maar de meiden deden er alles aan om die laatste set te pakken. Ze hebben gevochten maar helaas is dit niet gelukt. Ook de vierde set was in het voordeel van EVV met 25-22.
De meiden hebben goed hun best gedaan maar EVV was zaterdag iets sterker.

Jacqueline Koopman

Wedstrijdfoto’s: klik hier

Deze pagina is voor het laatst geupdate op 22 november 2018 door Jos Mulder
Share Button

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *